Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

VIB trainingslopen als voorbereiding op de marathon Utrecht

De Vechtstreek in Beweging trimlopen (VIB-lopen): rondom de Maarsseveense plassen nabij Utrecht.


De VIB-lopen van 25 januari en 22 februari 2015 zijn ook aangewezen als voorbereidingslopen op de Utrecht Marathon op 22 maart.

Hiervoor zijn de te lopen afstanden uitgebreid met 25 km (januari) en 30 km (februari). Dit geldt ook voor de hazen. We hebben in samenwerking met de organisatie (OSM) vanaf 4:20 t/m 6:20 per kilometer (elke 20 seconde ertussen) hazen voor beide trainingslopen.

 

De VIB-lopen bestaan uit een serie van 6 recreatieve lopen (elke laatste zondag van de wintermaanden), afgesloten door een finale, de MAARSSEN-RUN, die ook een wedstrijdloop over 10 Km kent.

 

 

Er wordt gelopen in ronden van 5 KM door het bosrijke recreatiegebied ´de Maarsseveense Plassen´ in Maarsseveen. Het parcours loopt rond de grote plas en is geheel verhard en geheel autovrij. Alle lopers kunnen vrijblijvend hun eigen afstand en snelheid bepalen. Dit maakt de VIB-lopen ideaal als trainingsmogelijkheid voor geoefende lopers in hun training naar de grotere wedstrijden, maar ook ideaal voor lopers die een eenmalige persoonlijke prestatie willen neerzetten, en voor beginnende lopers.

 

Deelname aan deze lopen staat open voor iedereen, van jong tot oud, van snel tot rustig.

 

www.viblopen.nl

  • No comments found