Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Meehelpen bij de Utrecht marathon én iets verdienen voor de clubkas…

Beste leden,


Zoals jullie misschien al weten komt de marathon terug in Utrecht, en wel de Utrecht Science Park Marathon op 22 maart 2015. Een groep trainers van de Utrechtse verenigingen geeft momenteel gezamenlijk trainingen voor de verschillende afstanden van dit nieuwe loopevenement.


Het evenement zal starten vanaf het Sciencepark, op de Uithof. Het parcours voor de 5 en 10 km zal voornamelijk door de buitengebieden Bunnik voeren. De halve en hele marathon loopt ook via de Lange Nieuwstraat naar de Dom.

 

De organisatie geeft voor elke vrijwilliger die zich aanmeldt via de Utrechtse atletiekverenigingen een leuke vergoeding voor de clubkas.


Heb jij 22 maart zin en tijd om een paar uurtjes te helpen als verkeersbegeleider, of bij een van de drankenposten, of bij een andere klus die dag? Geef je dan op bij Karola Mulder verenigingsmanager van U-Track, Phoenix en Hellas. Via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail door: je naam, je mobiele nummer, en bij welke vereniging je lid bent.

 

Voor jou als vrijwilliger is er in ieder geval een lunchpakket en een eventshirt. En de Utrechtse verenigingen kunnen op deze manier een bijdrage leveren aan dit evenement, én ook nog wat verdienen voor de clubkas. Er is een staffel afgesproken waarbij we per persoon meer krijgen als we meer vrijwilligers inzetten.
Voor vragen of aanmelden mail of bel!


Groet,
Karola Mulder
0613169375
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • No comments found