Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Afsluitende 3 km Start to Run deelnemers.

Zaterdag 14 april was het alweer tijd voor de laatste Start 2 Run training. Ook tijdens deze voorjaarseditie zijn we weer van start gegaan op twee locaties, namelijk de Berekuil en Atletiekbaan Overvecht. In totaal, verdeeld over de twee locaties, mochten we zo'n zeventig enthousiaste beginnende lopers verwelkomen. Zes weken trainden ze op zaterdagochtend onder leiding van onze recreantentrainers Barend Janbroers, Karin Muzerie, Jan Pieter Stam en Karin Gorter. Daarnaast liepen de deelnemers nog een à twee keer in de week met of zonder de stem van Renate Wennemars in de oren. Sommige al een beetje getraind, sommige met geen enkele loopervaring.

Tijdens deze laatste Start 2 Run stond er een 3km testloop op het programma op de baan in Overvecht. De uitdaging waar gedurende de zes weken van de clinic naar toe werd getraind. De deelnemers liepen in koppels waarbij hun maatje hun tijden bijhield en natuurlijk zorgde voor de juiste aanmoedigingen. Uiteindelijk wisten alle deelnemers de 3km volledig uit te lopen en konden zij op een groot applaus rekenen van hun medelopers. Over het algemeen was iedereen tevreden en overheerste de voldoening. Uiteraard hopen we dat de Start 2 Run deelnemers enthousiast zijn geworden en door blijven gaan met hardlopen. Een aantal van deze deelnemers zullen we zeker mogen gaan verwelkomen in onze recreantengroepen of tijdens het vervolg programma Run to The start.

Run To The start is een nieuw programma van de Atletiek Unie, tijdens dit programma ga je trainen naar een 5 kilometer, als afsluiting lopen we een leuk loopevenement. Bij Phoenix start dit programma woensdag 18 april  om 18.30 uur, begeleid door trainer Rixt Bode en Jan Pieter Stam, op de Atletiekbaan Maarschalkerweerd. De cursus duurt 8 weken.

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en Karin, Barend, Jan Pieter en Karin nogmaals dank voor jullie inzet om ook deze editie weer tot een succes te maken!dsc03688
  • No comments found