Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Strandtraining 31/3 recreanten en Paasbrunch op za 7/4

 

Om bij de recreanten een traditie te herstellen, hebben de trainers besloten dit jaar weer een strandtraining te organiseren. De daarbij traditionele voorjaarsduik is geheel vrijblijvend en voor eigen risico en deze wordt, eventueel als daar behoefte aan is, als hoogtepunt aan het eind van de training opgenomen.

 

Vertrek op 31 maart om 8.45 vanaf de atletiekbaan Overvecht, waarbij er een optie is, dat er nog mensen meekunnen met de bus van de jeugd, maar waarschijnlijk is deze vol.

Verzamelen bij de atletiekbaan, voor 8.45 met zoveel mogelijk auto's en vandaaruit carpoolen naar Noordwijk.

Recreanten (en andere senioren) kunnen zich opgeven via mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan weten wij ongeveer hoeveel er mee gaan. Zorg wel dat je op tijd bent wij wachten niet! Vertrek van een andere plek is altijd mogelijk, zeker als de auto al vol zit, svp wel even melden.

Planning aankomst 10:00 Noordwijk route duindamseweg/ randweg 2204 AR Noordwijk. Dan voorbij restaurant met de bocht iets omhoog mee na 200 meter links de parkeerkeerplaats  de hollandse duin.

Training van ongeveer 1:45 minuten na afloop natuurlijk droge kleren aantrekken, dus denk daaraan.  

Bij goed weer gaan wij picknicken bij de jeugd. Zelf zorgen voor lunch/koeken/fruit en warme /koude dranken zoals na de bostraining. Bij slecht weer, of als er behoefte aan is, kan er ook Warme Chocomel met taart gegeten worden in restaurant de duinrand Duindamseweg 17, 2204 AR Noordwijk

Vertrek vanaf noordwijk rond 13:00 Aankomst in Utrecht rond 14:00. Tel bereikbaar tijdens de strandtraining 06-23412680

 De reguliere bostraining op zaterdagmorgen vervalt.

2de mededeliing

Op 7 april is er de traditionele paasbrunch na afloop van de bostraining bij de picknicktafel. Rond 11:00 iedereen is welkom maar neem wel iets lekkers mee voor de brunch in vaste of vloeibare vorm, warm of koud!

  • No comments found