Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Clinics Guus Hoogmoed tijdens opening Nieuw Maarschalkerweerd

Zaterdag 24 maart aanstaande zal atletiekbaan Maarschalkerweerd op feestelijke wijze geopend worden. Om 13.00 uur starten we met het officiële gedeelte waarin wethouder Rinda den Besten de daadwerkelijke opening van de baan zal verzorgen. Aansluitend hierop willen wij alle leden uitnodigen om actief deel te nemen aan het vervolgprogramma van deze middag.  


Clinics
Guus_HoogmoedVanaf half 2 tot 3 uur zullen op de baan diverse clinics en demonstraties verzorgd worden waarvoor jeugdleden zich kunnen opgeven. Niemand minder dan Guus Hoogmoed, meermalig Nederlands Kampioen sprint, Olympiër en winnaar van een bronzen medaille op het WK in Parijs in 2003 zal een clinic sprint verzorgen. Los van de sprintclinic waar alle jeugdatleten aan deel zullen nemen mag je nog twee extra onderdelen kiezen.  Hierbij kan gekozen worden tussen horden, verspringen en kogel. Deze clinics worden verzorgd door onze eigen deskundige en enthousiaste trainers. De clinic horden is alleen toegankelijk voor atleten vanaf de D-junioren.  Heb je zin om mee te doen geef je dan voor 22 maart op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Demonstraties
Los van deze spetterende en actieve clinic’s zullen er tussen half 2 en 3 uur ook nog een 3-tal demo’s plaatsvinden. Dit gaat om demonstraties van polstokhoog, Nordic Walking en de Verstandelijk Beperkten-groep die actief is bij Hellas.

 

4 Mijl
IMG-20110801-00086Uiteraard is er ook gedacht aan onze wedstrijdatleten en recreanten. Speciaal voor deze opening organiseren we het open Utrecht
Kampioenschap op de 4 mijl. Iedereen is van harte welkom om hier aan deel te nemen. Vooraf inschrijven hiervoor is niet nodig. Het startschot voor deze 4 mijl zal om 14.00 uur gegeven worden.

 

Gedurende de hele middag zal de Athletics Arena (kinderdorp) opgesteld zijn naast de baan waar ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken. Het paviljoen zal geopend zijn voor een hapje en drankje onder het genot van een stukje live muziek. We hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen op deze officiële opening van Atletiekbaan Maarschalkweerd. Onderstaand het tijdschema van deze middag.

12.30 – 13.00 uur             Ontvangst

13.00 – 13.30 uur             Activiteiten officiële opening door wethouder Rinda den Besten

13.30 – 15.00 uur             Clinics en demo’s met medewerking van Guus Hoogmoed

14.00 – 15.00 uur             Open Utrechts kampioenschap 4 mijl

15.30 uur                         Einde

  • No comments found