Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Cursus Jurylid Algemeen bij avPhoenix

Cursus Jurylid Algemeen 

Wil jij die winnende sprong opmeten tijdens het Europees Jeugd Olympisch Festival? Of de winnende worp? Of alle atleten in de juiste banen laten starten? Dat kan! In juli 2013 is de EYOF in Utrecht en iedereen met een jurydiploma mag daar jureren.
Of wil je tijdens de pupillencompetitie meer doen dan harken of kogels terug brengen? Of gewoon meer weten hoe nu al die regeltjes van al die atletiek onderdelen in elkaar zitten? Doe dan mee met de cursus voor jurylid algemeen. Op twee zaterdagen, 23 en 30 maart 2013 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Phoenix in samenwerking met de Atletiekunie een cursus jurylid algemeen. De cursus is gratis en zal plaatsvinden op Atletiekbaan Maarschalkerweerd, mytylweg 79 in Utrecht. Cursisten kunnen zich inschrijven tot 3 maart klik hier om in te schrijven. Indien men geen bondsnummer heeft 6 x 0 intypen. Je kunt meedoen vanaf het jaar waarin je 16 jaar wordt.

Eventuele vragen kunnen gesteld worden aan Iris Kamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info van de site atletiekunie:

Cursus Jurylid algemeen

De cursus jurylid algemeen is de basiscursus van het opleidingsmodel voor baan- en indooratletiek. Voor het deelnemen aan deze cursus is geen vooropleiding vereist. De cursus heeft tot doel om belangstellenden met enige kennis van atletiek en affiniteit met het jurywerk op te leiden tot algemeen jurylid, teneinde aan de vraag van voldoende jurykader op verenigingsniveau te voldoen.

Cursus:

Cursus Jurylid algemeen

Opzet:

De cursusstof omvat de taken van een jurylid, organisatie van de Atletiekunie, de onderdelen lopen, springen en werpen, en praktijk. . 
Van de cursisten wordt verwacht dat ze voor aanvang van de cursus de lesstof, Reglementenkennis Jurylid Algemeen, tot zich hebben genomen. Dit is noodzakelijk om de cursus goed te kunnen volgen. Aan het einde van het vierde dagdeel wordt de cursus met een theorie-examen afgesloten.

  • No comments found