Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Crosscompetitie Jeugd


Crosscompetitie jeugd 2012-2013

Het wordt weer winter en dus is het tijd voor de crosscompetitie. In deze brief lees je meer over de crosscompetitie. We verwachten dat alle pupillen en junioren meedoen en er gezellige wedstrijden van maken!

 

Wat?

De crosscompetitie bestaat uit drie wedstrijden en een finale. Iedereen die aan minimaal twee van de drie wedstrijden heeft meegedaan komt in aanmerking voor de finale, maar dan moet je in totaal wel in de bovenste helft van het klassement staan. Je loopt altijd met tegenstanders van andere verenigingen, maar wel van je eigen leeftijd. Soms schijnt de zon, dan weer heeft het gesneeuwd en soms is er net als bij schaatsen erwtensoep te koop.

Niet iedereen loopt even ver. De pupillen lopen meestal 1000 meter, soms tot 1500 meter en de junioren 1500 tot 5000 meter (hoe ouder hoe verder!). Het parcours is nooit hetzelfde.

 

Wanneer?

De crosscompetitiewedstrijden zijn op:

n Zaterdag  17 november 2012 in Lelystad (Spirit)

n Zaterdag  12 januari 2013 in Amersfoort (Triathlon)

n Zaterdag  9 februari 2013 in Woerden (Clytoneus)

n Zaterdag  9 maart 2013 in Castricum (av Castricum)

 

Hoe?

Je moet de volgende dingen doen om je op te geven:

 

1 Inschrijven

Om je op te geven, vul je het aparte strookje in en stuur je dit bij voorkeur via de mail naar de wedstrijdsecretaris op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt het strookje ook invullen en inleveren bij je trainer, dan zorgt die ervoor dat de inschrijving bij de wedstrijdsecretaris komt. Schrijf de data van de wedstrijden direct op de kalender, zodat je ze niet vergeet. LET OP: de tweede wedstrijd valt samen met de indoorwedstrijd van Phoenix in de Galgenwaard. Om voor de finale in aanmerking te komen moet je aan twee crosswedstrijden deelnemen.

 

2 Clubkleding

Op de wedstrijden moet je je clubtenue aan hebben. Het Phoenix-clubtenue is te koop bij Starshoe, Huis ter Heideweg 56, 3705 LZ in Zeist (030-6925436).   Omdat het bij cross-wedstrijden wat kouder is, kun je onder je singlet ‘n  wit T-shirt met lange mouwen dragen. Het is ook handig om onder je korte broekje ‘n zwarte legging of maillot te dragen.

 

3 Vervoer

Bij een crosswedstrijd starten alle groepen kinderen na elkaar. De eerste groep begint meestal om 12.00 uur en de laatste om ongeveer 15.30 uur.

Daarom wordt er niet verzameld. Meerijden met je clubgenootjes kan natuurlijk wel, maar dan moet je even overleggen met elkaar!

 

4 Kosten

De zomercompetitie betaalt de club, maar de cross-wedstrijden betalen de ouders.

Je ouders/verzorgers kunnen een bedrag, bijvoorbeeld 10 euro, storten op de wedstrijdrekening o.v.v. je naam, rek.nr. 3321733 t.n.v. AV Phoenix te Utrecht.

De wedstrijdsecretaris haalt dan voor iedere wedstrijd, die je meedoet geld van deze rekening af. De voorwedstrijden kosten € 2,50 en de finale € 3,50.

 

Jij doet toch ook mee?

 

Opgeven bij voorkeur via mail bij de wedstrijdsecretaris jeugd Pieter Zwart (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Maar opgeven via je trainer mag ook door het strookje in te leveren.

 

Bewaar deze brief goed!

 

 

·      Ja, ik doe mee aan de cross-competitie!

 

Mijn naam is    …………………………………………………………………………

Mijn geboortedatum is    ……..-……..-…………..

 

·        ja/nee          op zaterdag   17 november 2012      in Lelystad (Spirit)

 

·        ja/nee          op zaterdag   12 januari 2013         in Amersfoort (Triathlon)

 

·        ja/nee          op zaterdag   9 februari 2013        in Woerden (Clytoneus)

      

·        FINALE       op zaterdag   9 maart 2013            in Castricum (av Castricum)

 

·      Nee, ik doe niet mee aan de crosscompetitie, omdat……………………………………….. ………………………………………………………………………………………………………………………………

Schrijf de data direct op de kalender en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !!!

 


 

  • No comments found