Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Berekuilloop weer van start!

Zondag 9 september gaat de Berekuilloop weer van start. Het is de eerste loop van het seizoen 2012-2013. Een prestatieloop voor jong en oud!

Om 11.00 uur wordt er gestart bij de kantine van voetbalvereniging Voorwaarts op sportpark "de Berekuil" (Arienslaan). Vanaf 10.00 uur kunnen de lopers zich inschrijven in de kantine. Kosten: €3,50 met herinnering; €2,50 zonder herinnering. Kinderen t/m/ 14 jaar doen mee voor €2,50 met herinnering.

De herinnering is een schitterende medaille. Wanneer je minimaal 7 maal hebt meegedaan ontvang je de prachtige seizoensherinnering van de Berekuilloop.

Het parcours bestaat een ronde van 2,5 km (exact) die je naar keuze één of meer keren kan af leggen met als maximum zes maal ( is 15 km). Tijdregistratie, douche- en kleedgelegenheid zijn aanwezig. En natuurlijk ook een gezellig kopje koffie of een glas fris na afloop.

De Berekuilloop is een prima voorbereiding op de grote loopevenementen die in september en oktober plaats vinden. Denk maar eens de Dam tot Damloop, de Utrechtse Singelloop en niet te vergeten de Maliebaanloop (meer informatie daarover op www.maliebaanloop.nl). Maar je kunt ook gewoon een paar rondjes Berekuil lopen om je conditie te verbeteren of op peil te houden. Voor ieder wat wils.

Voor meer informatie kun je bellen naar Frits Gerlach (030-2710926) of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Berekuilloop wordt op iedere tweede zondag van de maand georganiseerd.
  • The game roblox is very amazing game and I like to play free robux generator without any error it is good to us for playing online.

    0 Like