Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

RECREANTEN BBQ woensdag 4 juli

Beste Recreant,
Hoog tijd voor de traditionele Recreanten-BBQ dachten wij van de recreantencommissie en de barcommissie!!!

Waar en wanneer?
De BBQ zal dit jaar zijn op woensdag 4 juli a.s. op twee locaties: atletiekbaan Maarschalkerweerd en in Lombok t.o. Leidsekade 117. Natuurlijk trainen we eerst, maar in verband met de BBQ stoppen we een half uurtje eerder, om 20.30 uur dus. In Lombok, waar ook wedstrijdatleten welkom zijn, wordt de BBQ voorafgegaan door een wedstrijd over 1000m (verzamelen 19.30 uur op bovengenoemde locatie).

Train je woensdag 4 juli niet, maar kom je wel graag BBQ-en, dan ben je vanaf omstreeks 20.00 uur welkom.
Kosten?
De kosten bedragen 5 euro per persoon. Je kunt betalen op de avond zelf. LET OP: Drankjes zijn voor eigen rekening!

Aanmelden?
- Als je traint op de woensdagavond kun je je de komende 2 weken na de training in het Paviljoen aanmelden. - Train je niet op de woensdagavond, dan kun je je voor Maarschalkerweerd aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor Lombok bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij je aanmelding kun je het ook aangeven als je vegetariër bent.

- Mocht je je hebben aangemeld maar bij nader inzien toch niet kunnen, dan willen we je vragen om je uiterlijk 30 juni a.s. nog af te melden via het voormelde e-mailadres.

TOT 4 JULI A.S.!!!
Sportieve groeten,
De Barcommissie & de Recreantencommissie
 
  • No comments found