Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Update Maarschalkerweerd (Gemeente 26 juli)

Bericht van de gemeente (dinsdagmiddag 26 juli):

 

Beste atletiekers,

 

Hierbij een korte update van de stand van zaken tot en met 25 juli en een vooruitblik voor na de bouwvak. Vorige week is er tussen de buien door een begin gemaakt met het aanbrengen van de belijning, inmiddels staan de lanen er op. Vandaag is er gestart met het aanbrengen van de markeringen voor alle loopnummers. Bij goed weer hebben ze hier nog drie dagen werk aan. De vooruitzichten zien er redelijk goed uit, voor het weekend zou de belijning klaar moeten zijn, zoniet dan gaat de belijningsploeg door in het komende weekend (bij droog weer) om het af te maken.

 

Zoals al eerder gemeld worden de dixies omgezet naar de atletiekbaan bij ingebruikname van de baan. Ik heb geen extra sleutels kunnen regelen. Wellicht is het handig dat er op locatie van de baan op een afgesproken plek de sleutels worden opgehangen. Voor fietsers zullen er een aantal tijdelijke rekken worden geplaatst totdat de definitieve fietsenstalling gereed is.

 

Na afronden van de belijning:

Wat betreft het gebruik van de baan kunnen jullie in eerste instantie gebruik maken van de rondbaan, de steeplebak is nog niet in gebruik omdat er nog geen water aansluiting is om de bak te vullen. De helingbaan is wel te gebruiken en te bereiken via de rubbertegels.

Het middenterrein (speer, kogelslingeren, discus) is nog niet klaar voor gebruik, het grasterrein heeft nog meer tijd nodig om verder een zode te vormen en zal volgens planning uiterlijk eind september klaar zijn. Met al het groeizame weer van de afgelopen tijd ziet het er wel naar uit dat eerder wordt.

Wat betreft het hoogspringen, polsstokhoog, kogelstoten, verspringbakken en afzetbalken zijn er nog een aantal zaken die afgemaakt dienen te worden voordat deze nummers vrijgegeven kunnen worden voor gebruik. Vanaf week 32 (einde Bouwvak BAM Nootenboom) wil ik deze nummers zsm afronden.

 

Bij gebruik van de baan is het van belang om zomin mogelijk vervuiling op de baan te krijgen, hierbij het verzoek om niet met modder/zandschoenen de baan te betreden. Ik zal voor in gebruikname van de baan de inrit naar de baan nog een keer laten schoonvegen. De baan en de verharding rondom zijn te gebruiken, het hekwerk is nog niet overal afgemaakt. Let hier op bij het gebruik van de baan.

 

De verlichting/beregening van de baan wordt opgeleverd als het pand wordt opgeleverd en de stroom is aangesloten. Planning is week 35.

 

In week 32 wordt er door de bouwer en de aannemer van de baan weer gestart met werkzaamheden. Volgens planning zijn de gebouwen in week 35 klaar. De aannemer van de baan begint in week 32 met de riolering en de verhardingswerkzaamheden tbv parkeervakken, rijweg en terras. De verhardingen zijn volgens planning uiterlijk week 39 klaar. Na het afronden van de verhardingen is het project afgerond en is het tijd voor feest lijkt mij zo

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Michiel van Koningsbruggen

  • No comments found