Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Altrecht met 550 deelnemers naar de Maliebaanloop

20090706232902_logo_altrechtDe hoofdsponsor van de Maliebaanloop 2011 is Altrecht. Vandaar dat de het evenement is omgedoopt tot de Altrecht Maliebaanloop. Altrecht viert met dit hoofdsponsorschap haar 550-jarig bestaan.

 

Het doel van Altrecht is om op 16 oktober met 550 deelnemers (cliënten, medewerkers, familie) mee te doen aan de Altrecht Maliebaanloop. Om de deelname te bevorderen biedt Altrecht (in samenwerking) met de gemeente Utrecht een aantal clinics aan in de voorbereiding. Het programma ziet er als volgt uit:

 

Loopclinics in het Panbos te Zeist.

30 augustus

Aart Stigter

6 september

Marcel Uppelschoten

13 september

Gerard Nijboer

20 september

Marcel Uppelschoten

27 september

Marcel Uppelschoten

 

Er zijn dus inderdaad geweldige trainers die kunnen putten uit eigen ervaring: Marcel Uppelschoten (de beste Nederlander in de Utrecht marathon van 2010, met een PR van 2:30uur op de marathon), Aart Stigter (Nederlands kampioen op de marathon in 1994) en Gerard Nijboer (bondscoach van de marathonlopers, oud GGZ-medewerker en natuurlijk de winnaar van Olympisch zilver,in Moskou 1980). Ab Reitz moeten we niet vergeten, zijn motto is: ‘Het moet leuk blijven en je moet heel blijven’.

 

Voor meer info over dit initiatief klik hier.

Voor meer info en inschrijven voor de maliebaanloop klik hier.

  • No comments found