Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Jeugdtrainingen in de zomervakantie

 

Tijdens de zomervakantie, van 4 juli t/m 11 augustus, zijn er geen pupillentrainingen op de atletiekbaan. We nodigen onze pupillen van harte uit bij het vakantieproject ‘Atletiek’sCool’ in de speeltuinen. Zes weken lang:

-         iedere dinsdagmiddag van 14.00-16.00 in speeltuin De Gagel in Overvecht

-         iedere woensdagmiddag van 14.00-16.00 in speeltuin De Watergeus in Zuilen

-         iedere donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur in speeltuin De Watertoren in Overvecht

Zie ook de flyer die in dit clubblad wordt afgedrukt en in week 25 bij alle pupillentrainingen is uitgedeeld. Voor eventuele nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor junioren CD gaan de trainingen in de zomervakantie gewoon door. Dus ben je niet op vakantie, kom dan gewoon trainen. De trainers hebben m.b.v. een schema gezorgd dat er iedere training een juniorentrainer voor jullie klaar staat. Laat ze niet voor niets komen!

Maandag op Overvecht om 17.30 uur, donderdag op Maarschalkerweerd (kunstgrasveld net voor nieuwe baan) om 17.30 uur en zaterdag op Overvecht om 10.00 uur.

 

In de zomer is er geen bostraining. Die begint weer op zaterdag 3 september 2011.

 

De junioren B mogen in de zomervakantie meetrainen bij de senioren. Aziz en Koen zullen jullie introduceren bij de seniorentrainer(s). Heb je vragen, mail dan eveneens even met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Junioren B mogen ook naar de trainingen van de junioren CD komen.

 

De differentiatietrainers spreken zelf met hun atleten af wanneer de trainingen wel of niet doorgaan in de vakantieperiode.

 

Jannet Vermeulen, jeugdcoördinator

  • No comments found