Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Berekuilloop 11 december 2011

De laatste Berekuilloop van het jaar vond plaats onder prima loopomstandigheden. Droog, een beetje fris, maar dat vergeet je na een paar honderd meter lopen.

Ruim 90 deelnemers aan de start, waaronder enkele tientallen studenten van de Sportacademie in Amersfoort. Ze moesten 10 kilometer lopen voor een cijfer. De medaille en de ter plekke genomen finishfoto dienden als “bewijs” van de geleverde prestatie.

Voor en na de loop zorgden alle lopers een goede sfeer met een kop koffie of de onvolprezen erwtensoep na afloop in de kantine.

 

De december editie van de Berekuilloop staat altijd in het teken van een goed doel. Dit keer ging het inschrijfgeld naar de stichting Africa Sport. Deze stichting wil de sportbeoefening in Afrika stimuleren door faciliteiten ter beschikking te stellen. Meer informatie op de website www.africasport.nl Maarten van Ommen, lid van Phoenix, vertelde de lopers het een en ander over de sport in Niger (waar hij een jaar gewerkt heeft) en zijn inzet voor de stichting. Ook de collectebus werd goed gevuld. Dit doel verdient zeker onze aandacht

 

Het jaar loopt op zijn einde. Vanaf deze plek wens ik alle loopenthousiastelingen prettige kerstdagen en een gelukkig 2012.

De eerste in het nieuwe jaar is op zondag 8 januari. We hopen jullie daar allemaal weer te zien.

 

Namens de organisatie van de Berekuilloop,

Frank Bottenberg

  • No comments found