Berekuilloop in het teken van Africasport!

De Berekuilloop van zondag 11 December aanstaande zal in het teken staan van Africasport. Het doel van de stichting AfricaSport is de mogelijkheden tot sporten in Afrika te bevorderen door op lokaal niveau bij te dragen aan de organisatorische en kwalitatieve verbetering van de sportmogelijk

logoheden. Voor meer info zie www.africasport.nl.

Een ronde Berekuilloop is 2,5 km. Je mag zelf weten hoeveel rondes je loopt. Het maximum aantal is 6 (15 km). Een prima training in voorbereiding op een wedstrijd of om gewoon aan je konditie werken, door een paar rondjes te lopen.

Inschrijfkosten:

• € 2,50 zonder herinnering
  • € 3,50 met herinnering
  • Kinderen t/m 14 jaar betalen € 2,50 Zij krijgen altijd een herinnering.

Voor volledige informatie over de Berekuilloop.

De opbrengst van de Berekuilloop komt in zijn geheel ten goede aan Africasport. Alle deelnemers lopen voor een goed doel. Ook is er de gelegenheid om een extra donatie te doen. Een goede reden dus om mee te doen. Beter nog, laat anderen ook kennis maken met de Berekuilloop.