Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Jeugd in Zoetermeer: LEF en PR's

De jeugd wil indoor wedstrijden doen: En dus gingen Tim, Juras, Nida, Jinke, Fieke en Jorieke naar het prachtige Zoetermeer!

Tja en dan ga je weer in je autootje er achteraan met broer konijn om de nodige steun te geven. De avond van te voren nog barstende koppijn (en zodoende een beloofde taart nog niet gebakken), dus vroeg eruit en de keuken in gegaan, met deze taart als resultaat. Taart_Jinke

 

Ik had Jinke naar aanleiding van de D-Spelen een taart beloofd. Zij mocht namelijk haar 3e poging verspringen niet doen tijdens de finale omdat ze verplicht werd de finale sprint te lopen. Helaas kon ik als trainer toen ook niets doen... En hoe troost je dan een meisje als je zelf gefrustreerd aanwezig bent. Een taart dus :). De 4.68 slaat op het Clubrecord dat ze nu gedeeld in handen heeft op verspringen. En ver zou ze springen vandaag! Tenminste,.. het doel werd: lekker geldig springen vandaag.

 

Top dat ook twee C-meiden zich hadden ingeschreven voor de sprintmeerkamp. In een leuk halletje naast de baan werd deze wedstrijd strak georganiseerd. Duidelijk dat dit niet de eerste keer was dat deze wedstrijd plaats vond. Bankjes/ horden werden snel heen en weer gezet om tussen het sprintprogramma en de technische onderdelen als kogel en verspringen te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de organisatie!

 

De PR's (en Baanrecord) kunnen jullie beneden zien,.. maar wat doet dan het woord LEF in de titel?

- LEF dat Jinke vol ging aanlopen bij verspringen en goede sprongen produceerde. (wel mijlenver van de balk,.. vandaar 4.38... maar wat een talent).

- LEF dat Nida tijdens kogel de nieuwe technische aanwijzingen direct in praktijk brengt.

- LEF dat Jorieke na een ongelukje buiten, waarbij haar duim weer flink pijn deed,.. en afraden van de trainer (ik in deze) toch startte op de 60 meter. Lef,.. maar hoop dat ze de volgende keer toch niet start.

- LEF van Tim om 1e te worden bij verspringen en dan tegen me aan te geven alle punten die niet goed gingen,... tja,.. dan krijg je een cursusje positief coachen om vooral te kijken naar alle dingen die wel goed gaan. Want ja, ik ben ervan overtuigd dat focussen op de juiste dingen je verder brengt. Verbeterpunten trainen, maar focus tijdens wedstrijden op de delen die je zelfvertrouwen geven.

- LEF van Fieke om zich in te schrijven als eerste C-junior. Ze wilde eigenlijk een hordewedstrijd doen, maar deze sprintmeerkamp misstaat haar zeker niet!

- LEF van Juras dat hij bij elke race meer gefocused was op de sprint. Zijn directe concurrenten moesten vrezen! 

- LEF van Frank (papa Fieke) dat hij deze meiden meenam naar de wedstrijd,.. om te racen naar huis,.. want zijn avondprogramma on de la mar stond op het spel!

- LEF van Marjolijn (moeder van Jinke) om de taart met haar leven te bewaken en stiekem op te zoeken dat haar dochter een baanrecord liep.

- LEF van Sonja (mama van Tim) om langzaam steeds meer kennis van het kogelstoten tot zich te nemen. Met filmcamera kon ik technieken uitleggen,... tja, dat wordt nu technische aanwijzingen geven!

- LEF van Mario en Elona (papa van Nida en Juras) om die tweeling lid te maken van Phoenix... een avontuur waar ze zich vol instorten!

 

Cat Naam Onderdeel Presatie  
JD1 Tim van Enk Ver 4.10 1e
Kogel 6.01  
40 meter 6.43 Nog nooit gelopen
50 meter 7.68 PR
60 meter 9.00  
Totaal Sprintmeerkamp   4e
JD2 Juras Huijben Ver 4.14 7e
Kogel 6.29  
40 meter 6.38 Nog nooit voor Phoenix gelopen
50 meter 7.77
60 meter 9.19  
Totaal Sprintmeerkamp   8e
MD2 Jinke van der Sluis Ver 4.38 8e
Kogel 8.80 7e
40 meter 6.12 PR
50 meter 7.31 PR én BAANRECORD
60 meter 8.61  
Totaal Sprintmeerkamp   2e
MD2 Nida Huijben Ver 4.29 5e
Kogel 9.02 5e
40 meter 6.49 Nog nooit voor Phoenix gelopen
50 meter 7.67 PR
60 meter 9.07  
Totaal Sprintmeerkamp   9e
MC1 Fieke Witte 40 meter 6.70 PR
50 meter 8.14 PR
60 meter 9.49  
MC1 Jorieke Beernink 40 meter 7.36 PR
50 meter 9.11  
60 meter 11.02  
  • No comments found