Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Tim en Jinke in Dordrecht

Tim van Enk en Jinke van der Sluis kwamen in Dordrecht aan de start, terwijl Nida tegelijkertijd in Apeldoorn moet lopen.

Voor mij als trainer een moeilijke keuze,... en ik ging naar Apeldoorn. Ondertussen wel op de hoogte gehouden door de moeder van Jinke, zodat ik ook die wedstrijd kon volgen...

 

Ze deden het beiden prima. Jinke ging van start op het verspringen. En tussen de ongeldige sprongen wist ze ook weer geldig te springen. En dat is knap. Als je hoofd niet mee werkt, je toch herpakken en opnieuw durven springen. En nee, dit komt niet in de buurt van haar PR en tevens clubrecord van 4.68... maar knap dat ze alsnog rent en springt...

En zich daarna herpakt op de sprintjes, zodat ze de finale bereikt en met zilver naar huis mag! Klasse, dame. En bij Illion komende zaterdag, gaan we ook weer echt verspringen! Want jij kunt dat!

 

Tim blijft bij dit soort wedstrijden cool. Hij rent, vlliegt naar de finish en zit in de halve finale. Bij hoogspringen was zijn eigen analyse: "dat ging niet zo goed,.. maar ik heb wél een PR op verspringen!".

Kortom, volgens mij een heerlijke dag,...

 

Jinke van der Sluis 60 meter Serie 8.70
1/2 finale 8.76
8.81 ZILVER!
Verpringen 3.95
Kogel 9.16 7e
Tim van Enk 60 meter Serie 9.05
1/2 finale 9.11 8e
60 meter H 12.58
Verpringen 4.28 PR
Hoog 1.20
  • No comments found