Voorbeschouwing 2e wedstrijd 2e divisie mannen & vrouwen

Na de succesvolle eerste wedstrijd vliegt het tweede team van de mannen en vrouwen komende zondag opnieuw uit, deze keert naar Santpoort-Noord. Lees hieronder meer over de voorbeschouwing en opstelling...

Door de enorme progressie van Beer Lammers zijn de mannen hem kwijt geraakt aan het eerste team, maar de leeg gekomen plekken worden goed opgevuld. Zo maken Eelco Koelewijn (pols, 200m en estafette), Nadim van Minnen (kogel en 400m) en Luuk Hendrikx (1500m) hun (r)entree op de baan. Voor een ieder een goede test om te kijken wat het huidige vormpeil is.

De opstelling van het tweede mannenteam vind je hier. Daarin komen een aantal oude vertrouwde namen terug: Dennis & Leon strijden om de dagprijzen op de 100m, de oudste van die twee mag het ook op de dubbele afstand proberen tegen Eelco. Op de werponderdelen zijn Nadim en Joris van de partij, terwijl Lars tegen Luuk gaat kijken wie de snelste van Phoenix op de 1500m is. Op de 400 meter vlak haalt Nadim of Alexander de punten binnen, terwijl Sibren de 400 meter met hekken mag volbrengen. Leon gaat proberen zijn 6.01 op ver van twee weken geleden te verbeteren en dan mogen we het hoogspringen van Alexander niet vergeten. Gelukkig heeft hij deze keer meer tijd tussen zijn onderdelen!

De vier sprinters sluiten de dag af op de 100m estafette. Kijken of we nogmaals de mannen van het eeste team kunnen verslaan!

Natuurlijk komen ook de dames wederom in actie. Hun opstelling is als volgt:

100m

Anne van Heerenbeek

Speer

Nina

Wij hebben er zin in! Komen jullie ons aanmoedigen? Zie hier het chronoloog en de locatie.