Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Strongmanrun 2015

strongmanrun1Na 2 jaar wekelijks een bootcamptraining naast de loop- en fitnesstrainingen, moest het kunnen. En daar stond ik zondag aan de start van de jaarlijkse Fisherman’s Friends Strongmanrun in Hellendoorn. Een spektakel van heb ik jou daar waar 7000 enthousiastelingen aan deelnemen, waaronder ± 1400 vrouwen. 21km met 39 obstakels, waarbij je vooraf op papier instructie krijgt over hoe je de obstakels moet nemen.

 

Het was meer dan geweldig en een enorme belevenis. Van de 10m hoge glijbaan zo het blubberbad in en dan op weg door Hellendoorn, vandaar richting het zwembad van Nijverdal, door het dorp en weer terug naar Hellendoorn, opnieuw over de glijbaan en finishen. Onderweg op z’n tijd een obstakel en massa’s mensen langs de kant die je aanmoedigen.

 

Strongmanrun3Wat zal ik zeggen over de obstakels: werkelijk kosten noch moeiten zijn gespaard! Blubberbaden, rekken, wanden, hooibalen en containers om overheen te klimmen, op vele manieren over en door de Regge, dwars door het zwembad van Nijverdal, tot je middel door het zeepsop, in de tijgersluipgang onder van alles door, tegen een waterval op, vanuit het water via een net op een brug klimmen, door het (zand)ravijn heen en weer (deels op je buik door het zand) en nog veel meer. Zo was de fietstunnel bij station Nijverdal speciaal voor ons volledig onder water gezet!

Wat was het zwaar en wat heb ik enorm genoten! Vinkje op m’n bucketlist. Trots op m’n 74e plaats in 2u38.11. Nu even nagenieten en dan op naar Berlijn voor m’n volgende vinkje.

 

Onze sport is zó mooi.

 

Strongmanrun4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plattegrond strongmanrun

  • No comments found