Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Ter Specke Bokaal Lisse

tsb tulpiejuichen tekstZaterdag 13 mei 2017 was de eerste wedstrijd van het Nationaal Baancircuit, waar Mariska en Jinke voor Phoenix aan deelnamen. Jinke was ongeveer als laatste reserve geplaatst op de incourante 150 meter en deed ook mee met ver; Mariska had wat inschrijftijd betreft makkelijk meegekund in de AB-series, maar was toch in de C-serie geplaatst. Voor onze beide Phoenix-toppers werd het een ‘ok’ –wedstrijd. Het outdoorseizoen begint immers pas net.

 

Onder redelijke weersomstandigheden verbeterde Jinke op de 150 meter haar PR (en clubrecord als junior C), Mariska evenaarde haar eigen PR, nu met tegenwind.

 

Na de CDEF-series 150 meter begon het zachtjesaan te regenen. Bij het verspringen in het hoofdprogramma – het leek wel het NK met concurrentie van de complete verspringtop van Nederland – waren de omstandigheden voor Jinke dan ook niet optimaal voor noemenswaardige resultaten. En Mariska was eigenlijk ook wel blij dat zij niet in die bui op het hoofdprogramma hoefde te lopen - of te zwemmen.

 

Al met al een aardige wedstrijd om wedstrijdritme op te doen.

Volgende stop: Harry Schulting Games of de tweede competitiewedstrijd…

 

Resultaten:

150 meter

Jinke van der Sluis 19.65 (-0.1)

Mariska Bun 18.59 (-0.9)

Verspringen

Jinke van der Sluis 5,26 (+2.9)