Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

7X Waarom de Track Meetings zo leuk zijn

We moesten er even op wachten: de populaire instuif Track Meetings hier in Utrecht. De eerste vier werden gecanceld door COVID-19. Maar na lang wachten, konden de spikes aan en alle remmen los bij de eerste Track Meeting van 2020.

 

De inschrijvingen (verplicht) waren in no-time vol. Dus was je niet snel genoeg, dan had je pech. Voor een handjevol toppers werd er nog een uitzondering gemaakt met als resultaat: een prachtig sterk deelnemersveld, goede weersomstandigheden, geen publiek, maar wel heel veel mooie foto’s en veel gebroken PR’s. Daarom vandaag: 7 redenen waarom de Track Meetings echt een must zijn om aan mee te doen.

 

 

1. Alleen al om iedereen weer in actie te zien zo bij de allereerste outdoor wedstrijd van Nederland. Welcome back atleten!

2. PR’s worden verpulverd. Zo ren je ‘even’ 3.000 meter in 8.53'46 en sta je zomaar op plek 8 in de allertijden ranglijst. Goed gedaan Diane van Es!

3. Maar ook Nationale Records gaan eraan. Lara Baars verbetert het NR naar 7.74 meter (kogelstoten) en Take Zonneveld stootte zijn kogel naar 9.49 meter.

 

 

4. En dan blijk je ook nog eens de Paralympische Limiet te halen… Het kan allemaal op onze Track Meetings. Super Take!

 

 

5. Plus: je ziet je Phoenix-maatjes eindelijk weer eens in actie, zonder ver te hoeven reizen. Natuurlijk was deze editie helaas nog zonder publiek, want: corona, maar via Instagram was je er toch nog een beetje bij: Bas Jubels was on fire met 400m in 56,67, Nida Huijben ging nog harder (12,86 op de 100m) en Annemarie Slangewal kon je live volgen via Insta op de 1500m. 4:27,87.

6. Niet tevreden over je tijd of je afstand? Gelukkig kan je as. zaterdag 18 juli alweer aan de bak…De Runnersworld Track Meetings zijn er regelmatig. De perfecte manier om te testen hoe je ervoor staat qua vorm zo na de corona-ellende.

7. En er zijn altijd mooie foto’s!

 

Handige links:

Fotografie: Bjorn Parée

  • No comments found