Werpgroep in Reeuwijk: 2 CR & 5 PR

De werpers gingen afgelopen woensdag naar Reeuwijk. Inmiddels vast prik elk jaar op deze gezellig wedstrijd. Vorig jaar echt te druk (gingen dus laat naar huis), dit jaar relatief rustig. Een leuke wedstrijd; 3 groepen, 3 onderdelen en elk uur start het volgende onderdeel. Indien een onderdeel eerder klaar is kan de volgende groep vast starten. Dit jaar met goede resultaten ook weer vroeg naar huis :)

Sebastiaan heeft als C junior een nadeel op deze wedstrijd; de gewichten zijn iets hoger doordat hij met de B junioren mee doet. Hij begon met een dik PR op discus met 1,5 kg en ging vloeiend door naar het speerwerpen. Ineens kwam hij informeren wat het CR voor Jongens B is op speer,.. maar dat staat wel iets te ver, maar direct zag hij mogelijkheden voor het CR bij de Junioren C. Met frisse wind pakte hij een speer en smeet hem naar 36 meter. Dat beloofd dus wat voor het CR van de C junioren!

Zuslief Rebekka haalde daarna ook uit met de speer. ZOdat het een echt familieonderdeel werd. Met 26.07 een nieuw PR!

Iris is op dreef met de kogel en stoot weer verder naar een nieuw PR. Prachtig om een Master verder te zien stoten dan in haar seniorentijd. Dus onderschat onze masters nooit!

Danielle laat zien dat ze met discus in de buurt van haar PR aan het komen is... wellicht dat het CR bij de masters de komende weken veelvuldig verbroken zal worden,... (en dus taarten verdient zullen worden)

Cees komt uit voor U-track, maar gezien onze samenwerking traint hij bij de werpers. Helaas heeft U-track niet zo'n prachtige prestatiedatabase en kan dus zijn PR's niet opzoeken,.. maar hij was in elk geval ver aan het gooien.

Martijn kon door het lange wachten tussen de pogingen (het opmeten werd zeer secuur gedaan) niet echt in zijn ritme komen. Niet slecht, maar ook zeker niet zo goed als hij hoopte.

En Yara ging natuurlijk niet weg op een wedstrijd zonder CR. Dit keer op speer. 30,42 is nu het doel om dit seizoen en volgend seizoen aan te vallen!

Kortom; een gezellige avond met ook nog eens goede prestaties!

Naam Categorie Kogel   discus   speer   punten plaats
Sebastiaan van der Grift   JC met gewicht JB 8,63 pr 18,57 pr 36,07 pr 1417 1e