Pupillencompetitie 17 mei

Het was een zomerse dag, waarbij de thermometer op Maarschalkerweerd zelfs nog even 26 graden aangaf. Er werd  dan ook door iedereen goed ingesmeerd met zonnebrand en veel ijsjes gegeten. Tussen de onderdelen werd er heerlijk gespeeld in de verspringbak, met vortexsperen overgegooid, boekjes gelezen en gekletst. Ook voor de aanmoedigende ouders en trainers was het genieten!

We begonnen weer met de estafette, spannend voor zowel de trainers als de kinderen. Helemaal spannend voor Sophie Zomer en Antoni Elkenbracht… Zij dachten ’s ochtends nog dat ze niet zouden lopen, maar doordat er anderen uitvielen moesten ze alsnog! Spannend! Maar iedereen heeft het fantastisch gedaan bij de estafette. Geluk voor de meisjes pupillen c; Zij mochten zelfs twee keer, omdat er iemand van Almere in de weg liep. En de tweede keer ging het nog beter dan de eerste keer.

Daarna was het tijd voor de losse onderdelen, waarbij ontzettend veel p’tjes (persoonlijke records) geworpen/gesprongen en gerend werden. Te veel om op te noemen (en te onthouden), maar de uitslag zal binnenkort zeker nog op de site komen dus dan kunnen jullie die dan alsnog even bekijken. Maar bijna alles ging

nog verder en sneller dan de vorige wedstrijd op 12 mei.

Ook de afsluitende 1000 of 600 meter werd weer superhard gelopen, terwijl niet iedereen daar evenveel zin in had vantevoren. Super dat iedereen ‘m gelopen heeft!

Over een paar weken is alweer onze laatste wedstrijd, in Almere dit keer. Hopelijk is het dan net zo lekker weer!