Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

DDK Sponsorloop

Op 21 mei was het één grote gezelligheid op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Het reclamebureau DDK uit Utrecht bestaat in 2014 10 jaar. Dat was de aanleiding voor werknemers om hier een sponsorloop aan te koppelen. En met succes! Een grote groep enthousiaste werknemers met hun vrienden, familie en kennissen stonden fris en fruitig aan de start. En zij werden weg gestart door niets minder dan de burgemeester van Utrecht: Jan van Zanen. (zie foto)

Er waren verschillende mogelijkheden voor de lopers: een aantal rondes over de baan, een 5 of 10 km. De 5 en 10 km was een route door het mooie Rhijnauwen. Eén deelnemer was zelfs zo enthousiast om de halve marathon te lopen! Nina zou samen met papa en broertje een aantal rondes over de baan lopen. Maar door de razendsnelle start van de 5 km lopers, was Nina in de drukte meegelopen. Ook 8 jarige Finn is het benoemen waard. Maar liefst 5 km hard gelopen in een constant tempo. En deze jongeman is maar liefst 3e geworden van álle mannen. Dat belooft nog wat voor de toekomst. 

De route door Rhijnauwen eindigde met de laatste 300 meter over de atletiekbaan. Een mooie kans om de deelnemers die laatste meters nog even hard aan te moedigen.  En met resultaat!  De versnelling werd bij de meesten nog even ingezet!  Zoontje van mede eigenaar DDK Joris hield het parcours goed in de gaten... "wanneer komt papa nou?" Door een blessure lukte het Joris niet om de gehele route hard te lopen, maar wandelend heeft hij  de finish bereikt onder luide aanmoedigingen van alle inmiddels gefinishte deelnemers.

Of het nu 2 rondes op de baan, 5 km wandelen of 21,1 kms door het bos waren, iedereen deed erg hard z'n best! Wanneer ik op de website kijk van DDK, dan zie ik veel bekende gezichten van de sponsorloop. Zo'n sponsorloop zorgt duidelijk voor saamhorigheid. En het mooiste is het gezamenlijke goede doel. Meer dan 20.000 euro is er opgehaald voor Stichting Geschiedenis Teruggehaald.  Een bedrag om trots op te zijn lijkt me. 

DDK; van harte gefeliciteerd met jullie Jubileum! 

Hieronder de prestaties die behaald zijn door de hardlopers. (N.B.: afstanden waren in de praktijk niet exact 5 en 10 km)

         Startschot door de burgemeester                

  • No comments found