Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Ariane eerste meisje bij 1 km Bunniks Mooiste

Ariane Elkenbracht Bunniksmooiste 2014Bunnik, 13 september 2014

 

Tijdens een zonovergoten namiddag gaat Bunniks mooiste van start. Als eerste zijn de kids van 4 t/m 8 jaar aan de beurt en rennen om het hardst de 1 km. Ariane Elkenbracht ziet haar kans schoon en komt als 4e binnen en is met 4:37 met grote voorsprong het snelste meisje. Even later staat ze te glunderen op het podium. 

Vervolgens loopt Jits (de zoon van Martine en Marco Antonietti), zich de benen uit het lijf op de 2 km. Twee meiden die met hun lange benen een kop groter zijn, komen als eerste binnen, maar Jits komt daarachter aan als eerste jongen met een zeer snelle tijd van 7:54. Ook Willem Veldpaus loopt goed, maar grijpt met 8:06 als vierde jongen net naast de prijzen. 

Achteraf blijkt dat het recreantgroepje dat met alle aanhang voor het zoveelste jaar na afloop de gastvrijheid van Marco en Martine mag genieten met allerlei zelf meegebrachte heerlijkheden, maar liefst 4 bekers mee te nemen. Marielle Urselmann wordt knap tweede op de 6(,11) km (28:43) bij de V40 wordt ondergetekende tot haar eigen verrassing derde op de 12(,13) km bij de V40 (1:00:58).

  • No comments found