Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Nieuwe indoorrecords in Dordrecht

Het regende pr's, cr's en (bijna) evenaringen ervan op de indoorrecordwedstrijd afgelopen zaterdag (25 oktober 2014) in Dordrecht. De laatste kans om je pr aan te scherpen nog in je oude leeftijdscategorie. En een allereerste indoorwedstrijd nog voor het seizoen van start gaat. Met ook dit jaar weer een select groepje vertegenwoordigers van Phoenix. 

 

Nida en Jinke begonnen met de 60 meter sprint: Nida evenaarde haar pr, voor Jinke net niet haar pr. Yara, die eerst verspringen op het programma had staan, werkte een keurige reeks af zonder uitschieters. Daarna was het de beurt aan Fieke, die in een geweldig tempo de horden nam en haar eigen pr flink wist te verbeteren. Luc kon ondanks zijn legendarisch snelle start op de 60H zijn concurrent net niet voorblijven en eindigde als tweede – maar wel met een pr. Op de 60 meter vlak wist hij wel al zijn tegenstanders te kloppen. Yara mikte deze laatste keer met de 3 kg-kogel op 12 meter. Even leek het erop dat dat zou lukken, maar die hele verre worp was ongeldig; het bleef bij 11,55. Bij Jinke was haar eerste sprong goud waard: 5,39. De tweede sprong iets minder, de andere twee ongeldig. Als laatste liepen Fieke en Yara nog de 60 meter, met voor Fieke een nieuw pr en voor Yara haar voorlaatste pr als resultaat.

 

Daarmee was deze wedstrijd een leuke, gezellige afsluiter als junior C (Nida, Luc, Jinke) en B (Yara) – Fieke blijft in dezelfde categorie. Maar ook alvast supergoede prestaties waarmee onze junioren zich vrij zeker kwalificeren voor deelname aan de NK junioren indoor!

 

Uitslagen

Luc Orbons (JC)      

60H    8.45    pr, cr

60      7.40

Nida Huijben (MC)  

60       8.38    evenaring pr

Jinke v.d. Sluis (MC)

60       8.31

Ver      5,39    pr, cr

Yara van Dee (MB)  

60       8.41

Ver      4,74

Kogel 11,55

Fieke Witte (MB)     

60H    9.34    pr, cr

60       8.53    pr

  • No comments found