Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Top Tijden Gent 2.0

Het illustere viertal van vorige week was dit keer een tweetal ook wel tweeling genoemd. Wederom gingen we richting gent om daar even wat prijzengeld op te halen. Vader Mario had namelijk uitgezocht dat er “flink” wat te verdienen viel dus dan waren de benzine kosten ook weer gedekt.

 

Onderweg naar Gent was het natuurlijk weer een en al gezelligheid met de telefoons. Telefoongesprekken met tantes, chatten met de achterban/fans en natuurlijk het gebruikelijke foto’s kijken, sturen en bewerken.

 

Na 2 uur rijden kwamen we aan in Gent waar het uurrooster nog steeds aangaf dat we allemaal om 16.45 mochten starten. Iedereen die dan na gaat denken snapt dat dit natuurlijk niet het geval is dus jawel er waren: 9 series cadetten meisjes, 12 series cadetten jongens, 13 series scholieren meisjes, 12 series scholieren jongens en dan nog 10 series dames. Al met al startte ik ongeveer 3 uur later om 19.45, heel fijn. Even de series timen en we konden uitrekenen wie ongeveer wanneer moest en daar dan maar het inlopen op aanpassen.

 

Eerst Nida. Ze kwam als eerste de bocht uit en heeft daarna niemand meer gezien. Overtuigend won ze haar serie! In de eerste serie waren er nog 2 sneller dus uiteindelijke een mooie 3e plaats en jawel €10,- prijzen geld. Min 10% voor de coach dus mooi wat geld in het potje voor het benzinegeld. Een goede eerste race waar we weer mee verder kunnen en ook het limiet voor het NK indoor en daar ging het om.SANY0233

Juras ging zoals op de training geoefend hard van start en kon mooi aansluiten achter de voorste loper. Daarna liet hij een klein gaatje vallen om het vervolgens wel weer goed af te maken in een mooi nieuw pr van 2 sec. Die man is echt in vorm!

Lisa de Ruiter was er ook weer. Gezellig met haar moeder en inmiddels vaste chauffeur voor indoorwedstrijden was ze weer in gent aangekomen dit keer voor een 400m. Ook voor Lisa is het indoor lopen nog even wennen maar ze liep een goede eerste 400m met een erg goede tijd waar zeker nog wat van af gaat de komende wedstrijden.

Als laatste mocht ik dus, gelukkig net in serie 5, welke als uiterlijke serie was gesteld door Mario langer zou hij niet wachten ;) Lekker laat maar vooruit gaan. Ik mocht starten in baan 6 en kwam de bocht uit en liep lekker heuveltje af en pakte steeds meer snelheid. 2e bocht in en zag in mijn ooghoek de jongen in baan 4 komen. Snel beslissen versnellen en er voor of vertragen en er achter kruipen. Ik koos voor het eerste en kwam lekker snel rond de 23.0 door, ugh wat ging het hard. Daarna ook nog doorkomst in 36,5 oid op het 300m punt en dat kwam me duur te staan de laatste 50m, daar was het een beetje op waardoor ik (net iets sneller dan vorige week) finishte. Moe maar voldaan heb ik zeker een aantal minuten voor pampus op de grond gelegen voor dat we eindelijk weg konden.

 

Nog even snel in België tanken, voor €35,- een volle tank, dus Marion was ook tevreden met het geringe prijzengeld ;) voor dat we weer tevreden richting huis reden.

 

De Tijden:

400m

52.39 Bas Jubels

58.82 Juras Huijben (pr!)
59.71 Nida Huijben (3e plaats)

61.05 Lisa de Ruijter

  • No comments found