Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Eerste test voor Ropateam MBB

Ropateam MBB bij de Mijlen van Zeist 2012De 10 Mijlen van Zeist waren voor het MBB-Ropateam (MBB is onze jeugdsponsor) een eerste test van de conditie. Met 3 trainingen per week bereiden zij zich voor het 3e jaar voor op de bekende estafetterace van Parijs naar Rotterdam met Pinksteren waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan faciliteiten voor mensen met kanker. Dinsdagsavonds zijn zij op de atletiekbaan Overvecht te vinden om met name te werken aan looptechniek, kracht, lenigheid en snelheid.

 

De resultaten van vandaag waren zeer hoopgevend. Topper was Corné met een tijd van 1.11.14, maar hij gaat dan ook eerst nog even naar Zuid-Afrika voor een ultra-marathon. Truus moest vanwege een hardnekkige heupblessure haar tempo aanpassen, maar er wordt aan gewerkt dus we hopen dat ze op tijd weer helemaal fit is.

 De volledige uitslag:

 

Corné Post                  1.11.14

Jannet Vermeulen      1.15.25

Richard Klomp          1.18.12

Ferry Smedema          1.20.18

Dennis Elbersen         1.21.11

Truus van Spijkeren   1.35.52

 

Op de foto van links naar rechts boven: Dennis, Corné, Richard en Truus en onder: Ferry en trainster Jannet. Ewout, Mark, Bert en Michiel waren er hier niet bij, maar zijn ook volop in voorbereiding.

 

Fan van het MBB-Ropateam geworden? Ze zijn nog aan te moedigen bij de 10km in Utrecht op 2e Paasdag (MBB doet mee met maar liefst 6 teams van 4 lopers), bij de Polderloop in Westbroek op zaterdag 28 april en bij de Panbosloop op zondag 6 mei. Houd ze in de gaten!

  • No comments found