Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Missie meerkamp in Haarlem

Dit weekend (16 en 17 juli) deden Yara, Luna en Jinke mee aan de meerkamp bij KAV Haarlem. Een winderig en nat weekend, maar bij de meeste onderdelen toch (redelijk) droog. Luna ging voor de punten (en een uitnodiging voor het NK meerkamp), Jinke voor de p’tjes en Yara om de gemiste punten op speer in Amersfoort - of was het Almelo? - te pakken.

 

Soms ging het er iets al te relaxt aan toe, deze wedstrijd. Want waar meet je ook weer de afstand bij speer? En een extra poging bij speerwerpen om enkele meisjes D toch een prestatie mee te geven, kan dat? Met enige hulp – zo is Miriam mee gaan schrijven bij de 600 meter omdat de jury de volgorde van binnenkomst een beetje kwijt was – werd alles toch nog in goede banen geleid.

 

En alledrie de dames zijn geslaagd op hun missie. Voor Luna was het even spannend op welke plaats ze zou eindigen, want na de 600 meter werden de plaatsen 1 tot en met 5 nog even flink gehusseld. Zij werd derde met 2823 punten (of dat goed is voor een plek in de ranglijst is daarmee jammer genoeg nog niet zeker). Jinke haalde 4 p’s (op horden, speer, hoog en 600 meter) en was 10e met 2229 punten. En Yara was 5e met 3070 punten (inclusief punten voor speer). 

  • No comments found