Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Bemels Beste Boeren Bergloop

Volop modderige paden, grasvelden, boerenlandwegen en bergen bij de Bemelse Beste Boeren BergloopWanneer je niet meer struikelt over de naam van de loop, kun je aan de start plaatsnemen. Gesitueerd op de hoofdkruising in Bemelen, ongeveer ter hoogte van de enige plaatselijke kroeg. Een geweldige loop waarbij 'goold old' Herman Verheul z'n vingers zou aflikken.


Modderige, holle paden, grasvelden, hobbelige boerenlandwegen, berregje op, berregje af, niets bleef ons bespaard. Op 7km ging de looproute zelfs dwars door een grote schuur met aan weerszijden koeien. Waar heb je dat eerder meegemaakt!

De 15km waren lang genoeg om de smaak van het lopen in de bergen flink te pakken te krijgen. Hier en daar moest het hardlopen echt afgewisseld worden met wandelen omdat die vorm van voortbewegen nog de enig mogelijke was.

Het was een eind rijden, maar zeer zeker de moeite waard en een geweldige voorbereiding op weg naar het marathonavontuur in de Zwitserse Alpen. O ja, voor die 15km had ik deze dag 1.11.49 nodig en dat deden de andere vrouwen van 55+ me bij lange na niet na!

  • No comments found