Nieuws

Kalender

02 februari

Clubcross

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Arjan Pathmamanoharan Lid van Verdienste

arjanOp de Algemene Ledenvergadering van 2015 is Arjan Pathmamanoharan benoemd tot Lid van Verdienste. Arjan is lid geworden in 2000, en is vanaf 2001 actief geweest in verschillende functies binnen de club. Zo heeft hij in 2001 het initiatief genomen voor de Trackmeetings als samenwerkingsverband tussen Phoenix en U-track, en is daar twee jaar organisator van geweest. Verder is hij onder meer actief geweest in de Technische Commissie, en heeft hij de studententak binnen Phoenix verder uitgebouwd en gestructureerd.

 

Maar de grootste verdiensten van Arjan liggen in de periode van krap vier jaar, tussen 2005 en 2009, dat hij voorzitter van Phoenix is geweest. Met zijn tomeloze werkdrift en enthousiasme heeft hij in die jaren een reeks unieke evenementen neergezet als The Night of de 10.000 en het WR Festival, waarvoor hij bij herhaling wereldtoppers naar Utrecht wist te halen. Ook heeft Arjan zich erg ingezet om Phoenix een brede maatschappelijke rol te laten vervullen via projecten als Colour of Athletics. Dat heeft tijdens zijn voorzitterschap onder meer geleid tot de toekenning van de Tolerantieprijs van de stad Utrecht, en tot de verkiezing van Phoenix tot Utrechtse sportvereniging van het jaar in 2008.

 

Met zijn werklust – er wordt wel gezegd dat hij als voorzitter "tien jaar in vier jaar" heeft gepropt - en zijn enthousiasmerende persoonlijkheid heeft Arjan velen binnen en buiten Phoenix zeer geïnspireerd.