Contact en Route

de_poezie


Adressen, routes en meer voor trainings- en wedstrijdlocaties van Phoenix

Onderstaande hyperlinks voeren je naar Google Maps, alwaar je niet alleen ziet waar de locatie gelegen is, maar waar je ook een gedetailleerde routebeschrijving kan laten maken.

 

 

Postadres Phoenix: Jongeneelstraat 64, 3513DB Utrecht

 

 

Functie Naam Telefoon     
Email
Clubinformanten              

Clubinformant algemeen

Karola Mulder 06-13169375 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Clubinformant recreanten Hanneke Ouwerkerk 06-53973337

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubinformant jeugd Sacha Boomkens 06-10060626 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
        
Algemeen      
Verenigingsmanager Karola Mulder 06-13169375 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuur via secretaris   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenadministratie

Patricia Brienesse   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenscontactpersonen Ernestine Elkenbracht 06-50637017
  Ariejan Kuin    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Combinatiefunctionaris Sacha Boomkens 06-10060626 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
        
Inschrijven wedstrijden      
Jeugd Pieter Zwart  030-2672555

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       
        
Commissies      
Webredactie (inhoud website)    

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webbeheer (techniek website)     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Clubblad redactie     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Studenten commissie     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijd Organisatie Commissie     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         
Trainers      
       
Sprint / Ver / Hink stap springen / Hoog Egbert van den Bol   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sprint Bas Jubels 06-14631616 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Polshoog Bram Kreykamp   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Werpen Miriam Hentzen 06-24427142 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
MLA 400/800 en algemeen Joost Borm 06-22480724 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
MLA Algemeen  Herman Lenferink 06-46341053 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kracht Mariska Bun   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Basisgroep Joris Koenders 06-41051629 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Recreanten via: Hanneke Ouwerkerk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugd pupillen en junioren Sacha Boomkens 06-10060626  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.