Superscore in Soest

prijswinnaars A2

Soest, zaterdagochtend, 10 uur. Start van de estafettes van de derde competitiewedstrijd  voor de pupillen. Altijd wat chaotisch: staat iedereen klaar bij het juiste wisselpunt, gaan de wissels goed? En jawel, niemand laat het stokje vallen en de teams van de meiden A1 en A2 worden zelfs eerste.

 

Ook de rest van de dag veel hoogtepunten, zoals bij de A1-pupillen: Job springt precies 4 meter ver, Intisar wint het kogelstoten, Elfie doet voor het eerst mee met een wedstrijd en wordt gelijk 3e bij de sprint en 2e bij verspringen, Nynke scoort een PR op elk onderdeel, etc.

 

Ook de pupillen in de andere groepen presteren prima: veel PR’s en een flink aantal atleten valt in de prijzen en mag meedoen aan de finale.


Helaas ook minder goed nieuws: Farah valt in het gedrang bij de start van de 1000 meter en breekt haar arm. Namens alle pupillen en trainers van harte beterschap Farah!

 

Alle pupillen bedankt dat jullie er weer zo’n leuke dag van gemaakt hebben. Ouders bedankt voor het jureren en aanmoedigingen.


Tot de volgende wedstrijd: de bliksemmeerkamp op 4 juli. Allemaal komen!

 

Klik hier voor de uitslagen

  • No comments found