Spreekbeurt over atletiek

Atletiek is de oudste sport die er bestaat. Grieken in de Oudheid deden al aan hardlopen, discuswerpen en andere onderdelen om te laten zien wie de beste was. Atletiek is tussen toen en nu gelukkig wel wat veranderd. Vrouwen mogen nu bijvoorbeeld ook sporten en er wordt niet meer naakt gesport. Daarnaast zijn er veel onderdelen bijgekomen.

Over atletiek is heel veel te vertellen en is daarom een mooi onderwerp voor je spreekbeurt. Trainers zijn een onuitputtelijke bron van informatie en op het internet kan je alles vinden wat je maar wilt weten. Kogels en discussen download je echter niet zo makkelijk van het internet en daarom hebben wij een gele schatkist samengesteld. Een kist met allemaal leuke materialen die je in de klas kan laten zien.

 

Geef jij een spreekbeurt over atletiek en wil je alles in deze schatkist graag laten zien? Neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je dan een afspraak hebt gemaakt, kan je de schatkist ophalen op de atletiekbaan op Maarschalkerweerd en dan twee weken lang lenen.

 

Veel succes!