De studenten

Studeer jij in Utrecht en ben je opzoek naar een gezellige studentensportvereniging? Voor hardloop- en atletiektrainingen is A.V. Phoenix de juiste keuze. Twee keer in de week wordt er met een hele groep studenten getraind. Daarnaast biedt Phoenix de mogelijkheid om ook in andere groepen mee te trainen, bijvoorbeeld sprint- of werptrainingen. 

 

 Wanneer?

Op maandag en donderdagavond wordt er getraind op de atletiekbaan Maarschalkeweerd. Om 19.30 op maandagavond trainen de studenten anderhalf uur bij trainer Fredo. Tijdens deze trainingen is er veel aandacht voor loopscholing en een hardloopprogramma. Op donderdagavond begint de training om 19.00. Hier worden de studenten getraind door Tim, waar er naast een hardloopprogramma, ook de mogelijkheid is om te trainen voor een technisch onderdeel van de atletiek.

 

Voor wie?

Ervaring met atletiek is geen vereiste om lid te worden van Phoenix. Je atletiekprestaties verbeteren of juist kennis maken met de sport zijn beide goed mogelijk door middel van de trainingen. Ook als je vooral interesse hebt in hardlopen kan lid worden van een studentenatletiekvereniging een goed idee zijn. Je verbetert je looptechniek en conditie op een leuke manier.

 

Wat nog meer?

Lid worden van A.V Phoenix biedt je nog veel meer dan alleen trainingen. De studenten zijn een gevarieerde groep mensen. Met elkaar ondernemen we graag leuke activiteiten. Zo gaan we vaak borrelen, een pubquiz spelen of naar een spelletjesavond. Een weekend op kamp, of samen aan de Batavierenrace deelnemen zijn jaarlijkse hoogtepunten. De studentencommissie zorgen dat er verschillende activiteiten op de planning staan, deelname hier aan is geheel vrijblijvend.

 

Kom je meetrainen?

Klinkt dit allemaal als iets voor jou? Of heb je nog twijfels? Stuur gerust vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt geheel vrijblijvend een keer mee trainen om te proberen of het iets voor je is. Stuur dan even een berichtje naar Merel, 06-37351611 

 

Twijfel vooral niet om ons te benaderen, iedereen is van harte welkom bij onze sportieve, gezellige vereniging! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg onze social media:

@studentenavphoenix op Instagram of word vienden op Facebook met onze mascotte, Felix de Fenix https://www.facebook.com/felixdefeniks1