De studenten

Beste student,

 

Ben je geïnteresseerd in atletiek, maar heb je nog nooit aan atletiek gedaan? Of doe je al jaren aan atletiek en wil je het graag blijven doen? Bij Phoenix ben je op de goede plek! Phoenix heeft trainingsgroepen van verschillende niveaus en specialisaties, waardoor er voor ieder wat wils is! Ook is er een studentencommissie die leuke activiteiten organiseert zoals borrels, BBQs, en allerlei sportieve activiteiten.

Wanneer je voor de eerste keer komt kijken bij Phoenix, is het handig om als eerste een kijkje te nemen bij de basisgroep/studentengroep. Zij kunnen je wegwijs maken in de verschillende trainingsgroepen en je kennis laten maken met de studentencommissie. Zo kun je op de hoogte worden gehouden van de verschillende activiteiten die zij organiseren.

 

Basisgroep/Studentengroep

Deze laagdrempelige groep is speciaal voor studenten in het leven geroepen. Er wordt gewerkt aan de conditie en er komt regelmatig een technisch onderdeel aan bod. Tevens is dit de groep die de doorstroming van de oudere jeugd naar de senioren overbrugt.

In deze groep is aandacht voor alle onderdelen van de atletiek. Zo zullen de werpnummers (kogel, discus en speer), de springnummers (hoog, hinkstap en ver) en vooral ook de looponderdelen (sprint, middenlang, horden) aan de beurt komen. De trainingen worden gegeven op de atletiekbaan van Maarschalkerweerd door Joris Koenders. 

 

 

Elke donderdag  Atletiekbaan Nieuw Maarschalkerweerd  19:00 - 20:30 uur 
Verzamelen bij de hoogspringbak!

 

 

Clubkamp 2016

Andere groepen bij Phoenix: 

Bij AV Phoenix kun je als ervaren atleet of top- en wedstrijdatleet ook goed terecht. Voor alle onderdelen zijn toptrainers beschikbaar, waardoor je je in alle disciplines verder kunt ontwikkelen. Deze groepen bestaan niet uit alleen studenten.

De volgende groepen zijn aanwezig:
-          selectie- en wedstrijdgroep Midden en Lange Afstand
-          gerichte sprinttrainingen
-          hordengroep
-          ver/hss training
-          polshoogtraining regio Utrecht (combinatie met FIT)
-          werpgroep
-          krachttraining

Daarnaast kun je gebruik maken van de diensten van een sportarts, gratis fysioconsult (de fysio is aanwezig op donderdagavond) en wekelijks massagemogelijkheden voor een 8 Euro per behandeling. 

Heb je nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En wellicht tot ziens op de baan!