Clubkampioenschappen zondag 1 oktober, schrijf je nu in!

De clubkampioenschappen worden dit jaar op zondag 1 oktober gehouden op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Het wedstijdprogramma voor de jeugd is dit jaar gelijk aan vorig jaar. Voor de junioren AB, senioren en masters doen we dit jaar 1 onderdeel minder dan vorig jaar. Vrienden, vriendinnen en familieleden, die geen lid zijn van Phoenix, zijn ook van harte welkom. Je kunt je vanaf nu tot uiterlijk donderdag 28 september gratis inschrijven voor deze wedstrijd door je inschrijfgegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vermeld dan: voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum en of je lid ben van Phoenix, een andere vereniging, of geen lid. Ook horen we graag of je vader of moeder wil helpen met jureren en of jullie 10 (koude, liefst zelfgebakken) pannenkoeken meebrengen.

 

Voor elke leeftijdsgroep is er een meerkamp. De winnaars van elke groep mogen zichzelf clubkampioen noemen en krijgen een mooie prijs.

Pupillen B, C en mini’s

De meerkamp begint om 14.00 uur en bestaat uit:
-          40 m sprint
-          verspringen
-          fluitraketwerpen
 

Pupillen A1 en A2

De meerkamp begint om 14.00 uur en bestaat uit:
-          60 m sprint
-          hoogspringen
-          kogelstoten


Junioren C en D
De meerkamp begint om 13.30 uur en bestaat uit:
-          60, 80 of 100 m sprint
-          verspringen
-          speerwerpen
-          1000 m
 
Junioren A en B, senioren en masters
De meerkamp voor junioren A en B, senioren en masters zal dit jaar bestaan uit 4 onderdelen.In deze categorien zijn geen medailles te winnen, maar leuke andere prijzen. Wij zijn benieuwd welke allround atleten dit jaar de strijd met elkaar aangaan.

 

De meerkamp begint om 12.30 uur en bestaat achtereenvolgens uit:

-          200 meter

-          verspringen
-          speerwerpen
-          1500 m (mannen) of 800 m (vrouwen)


Familie-estafette
Aan het einde van de middag kan iedereen meedoen aan het altijd spectaculaire slotevenement van de clubkampioenschappen: de familie-estafette. Er wordt een uitdagend parcours uitgezet, vol met moeilijk te passeren obstakels en lastig te nemen hindernissen. Je mag daaraan deelnemen als je samen met je familie (of anderen met wie je jezelf verwant voelt) een team vormt van vier mensen. Inschrijven voor de familie-estafette kan tijdens de clubkampioenschappen.
 
Pannekoeken
Voor en na de familie-estafette zijn er voor alle deelnemers (koude) pannekoeken. We hopen dat iedereen die 10 pannenkoeken meebrengt ons dit ook vooraf meldt. Als jullie met jullie ouders samen voor de pannenkoeken zorgen, regelen wij de stroop, poedersuiker en jam (en de bordjes).

 

Het lijkt ons leuk als je meedoet!
 
Met sportieve groet namens,
de Wedstrijd Organisatie Commissie

Iris, Sacha, Tieme en Sanne

  • No comments found