Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Berekuillopen

De start van de BerekuilloopDe Berekuillopen zijn een serie wedstrijden rond het sportpark "De Berekuil" aan de oostkant van Utrecht. Iedereen - lid of geen lid van een atletiekvereniging - kan hieraan meedoen.

 

De Berekuilloop is er voor de beginnende loper en voor de ervaren loper. Als je nog niet zo heel lang serieus hard loopt is de Berekuilloop een goede test. Hoe lang doe ik over één rondje Berekuilloop? Kan ik een tweede rondje ook aan? Voor de duidelijkheid: één rondje Berekuil is 2,5 km. De ervaren loper kan z'n snelheid testen over een wat langer parcours of juist een prima tijd neerzetten over 2,5 of 5 km. En natuurlijk is er ook nog de groep lopers die gewoon aan de conditie wil werken.

 

De Berekuilloop is een prestatieloop. Dit betekent dat je voor je eigen doel (prestatie) loopt. We houden geen uitslag of klassement bij. Je bepaalt de afstand die je gaat lopen. Die kun je zelfs nog veranderen als je voelt dat het goed of juist minder goed gaat. De maximum afstand is 15 km. Dit komt neer op 6 rondjes. Er is een elektronische klok, zodat je zelf je tijd kan bijhouden. Het is leuk om je tijden over verschillende Berekuillopen bij te houden.

 

De inschrijving is vanaf 10.00 uur in de kantine van voetbalvereniging Voorwaarts aan de Arienslaan in Utrecht, sportpark Voordorp. Er is geen voorinschrijving! Kosten: €3,00 zonder herinnering, €4,00 met herinnering. Kinderen t/m 14 jr. krijgen altijd een herinnering.

 

Voor eventuele vragen kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

foto Michel ReijDe Berekuillopen vinden plaats op:

 

2016
11 september
16 oktober: Maliebaanloop
13 november
11 december

 

2017
8 januari
12 februari
12 maart
9 april
14 mei
11 juni

 

Afstanden: 2,5 - 5 - 7,5 - 10 - 12,5 - 15km *
Parcours: Geheel geasfalteerd en duidelijk aangegeven met pijlborden. Kaart
Start: 11:00 uur
* Met het loopwiel gemeten is iedere ronde exact 2498 meter.  


foto Michel ReijPlaats

Sportpark "De Berekuil", Ariënslaan te Utrecht
Inschrijving in de kantine van V.V. Voorwaarts, Ariënslaan 2 te Utrecht

 

Inschrijfkosten

Met herinnering € 4,00
Zonder herinnering € 3,00
Jeugd t/m 14 jaar € 3,00 (met herinnering)

 

Informatie

Frits Gerlach 030-2710926
Frank Bottenberg 030-2203281

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

foto Michel Reij

Routebeschrijving

 

Vanaf Breda

Volg de A27 richting Hilversum. Bij Utrecht de borden "Veemarkt - A28" volgen. Neem afslag "Veemarkt". Bij stoplichten op T-splitsing linksaf onder viaduct door, bij de rotonde helemaal rondrijden en na 70 meter teruggereden te zijn neemt u de 1e weg rechts. Op de T-splitsing weer rechts, u bent nu op de Ariënslaan.

 

Vanaf Amsterdam

Volg de A2 richting Utrecht, bij knooppunt Oudenrijn de A12 richting Arnhem volgen tot aan borden Hilversum (A27), hier richting Hilversum volgen. Zie verder "vanaf Breda".

 

Vanaf Den Haag

Volg de A12 richting Utrecht/Arnhem tot aan borden Hilversum (A27), hier richting Hilversum volgen. Zie verder "vanaf Breda".

foto Michel Reij

 

Vanaf Arnhem

Volg de A12 richting Utrecht/Den Haag tot aan borden Hilversum (A27), hier richting Hilversum volgen. Zie verder "vanaf Breda".

 

Vanaf Amersfoort

Volg de A28 richting Utrecht, bij knooppunt Rijnsweerd borden Hilversum - A27 volgen. Neem afslag "Veemarkt", zie verder "vanaf Breda"

 

Vanaf Hilversum

Volg de A27 richting Breda. Neem bij Utrecht de afslag "Veemarkt". Bij stoplichten op T-splitsing rechtsaf, bij de rotonde helemaal rondrijden en na 70 meter teruggereden te zijn neemt u de 1e weg rechts. Op de T-splitsing weer rechts, u bent nu op de Ariënslaan.

 

Zie ook de foto's van huisfotograaf Michel Reij van februari 2008, maart 2008 en september 2009 .