Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Prangende Fusie-vragen over de nieuwe naam en meer? Kom naar de informatiemarkt

Na een zomer waarin veel van onze leden genoten hebben van hun welverdiende vakantie, zijn we nu toegekomen aan een volgende belangrijke stap in het fusietraject.

Tijdens de bestuursvergadering van 26 augustus hebben we als besturen groen licht gegeven voor de volgende fase van de fusie, namelijk het opstellen van een Voorstel tot Fusie. Dit voorstel wordt binnenkort samen met de nieuwe statuten voorgelegd aan de notaris en de Atletiekunie. Vervolgens zullen deze documenten gepubliceerd worden. Het Voorstel tot Fusie is een officieel document dat het voorbereidingstraject, de meerwaarde van de fusie als ook zaken als de nieuwe bestuurssamenstelling en de toekomstige contributies beschrijft. Het Voorstel tot Fusie is daarmee de basis voor de besluitvorming voor een fusie door de ledenvergaderingen van beide verenigingen.

Besluiten hoe de fusievereniging er uit gaat zien, zijn genomen na grondige besprekingen van de uitwerkingen op groeps- en bestuurlijk niveau. De stuurgroep en de werkgroepen hebben hieraan vanaf mei 2024 gewerkt. Hierbij hebben zij rekening gehouden met de geuite aandachtspunten en zorgen.

Ter toelichting en voorbereiding van dit voorstel houden we 2 informatiebijeenkomsten (‘informatiemarkt’). De informatiemarkt biedt beter de kans om op een interactieve en toegankelijke manier de impact van de fusie op de verschillende groepen te bespreken. Zo krijg je de gelegenheid om direct vragen te stellen en te ontdekken wat de fusie voor jou betekent.

Data informatiemarkt

  • 28 september in het Panbos (in het Panhuys) van 10:45 – 12:00 uur
  • 29 september tijdens de (gezamenlijke) clubkampioenschappen op Maarschalkerweerd van 12:00 – 18:00 uur

Als de leden akkoord gaan willen we op 1 januari 2025 met de nieuwe vereniging starten. De naam waarmee we samen verder gaan is Utrecht Atletiek.

De ledenstemming over de fusie zal plaatsvinden tijdens een Bijzondere Ledenvergadering op 9 oktober om 20.00 uur. In het paviljoen op Maarschalkerweerd, Mytylweg 79. Indien er dan onvoldoende leden aanwezig zijn, volgt er een tweede vergadering op 23 oktober.

Dat we dit punt bereikt hebben, is te danken aan de enorme inzet van alle leden van de stuurgroep, werkgroepen en iedereen die actief heeft meegedacht. We willen jullie allen dan ook hartelijk bedanken voor jullie bijdrage tot nu toe.

Mochten er vragen zijn over de fusie in het algemeen, vraag het Karola via [email protected][email protected] of per telefoon: 06-13169375

HOME FUSIE

Actueel

Clubnieuws

Schrijf je in voor de Maliebaanloop als loper of vrijwilliger (we need you!)

03-09-2024

Op de 3e zondag van oktober, 20 oktober 2024, is er eindelijk weer een echte Maliebaanloop. Terug van weggeweest en iedereen heeft er alweer superveel zin in.

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen 2024: geef je nu op

29-08-2024

Na het succes van voorgaande edities organiseren AV Phoenix en U-Track weer samen de clubkampioenschappen, en wel op 29 september 2024 op de atletiekbaan in Maarschalkerweerd. Deze keer met een

lees verder...
Fusie

Prangende Fusie-vragen over de nieuwe naam en meer? Kom naar de informatiemarkt

29-08-2024

Na een zomer waarin veel van onze leden genoten hebben van hun welverdiende vakantie, zijn we nu toegekomen aan een volgende belangrijke stap in het fusietraject. Tijdens de bestuursvergadering van

lees verder...

Agenda

september 2024
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in