Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Commissies studentengroep

De studentengroep van Phoenix kent verschillende commissies die er samen voor zorgen dat er voor alle leden van de groep zowel op als buiten de atletiekbaan van alles te beleven valt.

Studentencommissie

Leden:

Voorzitter: Hajo Donders
Secretaris: Karsten de Roo
Commissaris wedstrijd: Ingmar Bouwman
Commissaris PR: Koen Klunder
⤴️

Wij zijn de 22e StudentCie van USAG Phoenix!

Dit studiejaar zetten wij ons in voor de studentengroep, zowel voor als achter de schermen. Met zo veel enthousiaste leden moet er namelijk heel wat geregeld worden.

Elk van dit ambitieuze viertal heeft een functie en daarbij zijn eigen taken. Zo heeft ieder lid verschillende commissies onder zijn vleugel en zijn wij ook buiten de vereniging bezig.

Een functie betekent natuurlijk niet alles. Uiteindelijk doen wij het samen. Voor de studenten, maar natuurlijk ook voor de gezelligheid! We vergaderen één keer in de twee weken en zijn op de trainingen, NSK’s en andere Phoenix-evenementen te vinden!

Onze StudentCie bestaat dit jaar uit meerkampkoning Hajo, hordespecialist Karsten, vliegende Ingmar en sprintliefhebber Koen. Wij staan heel dit jaar voor jullie klaar. Heb je een vraag over de studentengroep of wil je een keer meetrainen? Neem vooral contact met ons op!

Met gele groet,

De 22e StudentCie

Activiteitencommissie

Leden:

Anyk, Daan, Ezra, Marle, Noor en Zoë

v.l.n.r. Ezra, Zoë, Marle, Anyk, Daan, Noor

Wij zijn de activiteitencommissie van de studenten van AV Phoenix. We zijn met zijn 6’en en vormen een gezellig team. Onze taak is leuke activiteiten te verzinnen en te verzorgen voor de leden. Wij plannen dingen als themaborrels, speciale trainingen, uitjes (zoals poolen) en ook het gala! Heb je vragen of ideeën, neem gerust contact met ons op! Gewoon op de baan of via [email protected].

Promotie commissie

Leden:

Koen, Hilde, Nienke en Anja

De promotiecommissie verzorgt de externe promotie van de studentengroep. Dit betekent dat de commissie de Instagram pagina’s bijhoudt van zowel het studentenavphoenix-account als die van onze mascotte Nijn het Phoenix konijn. Wij proberen zo veel mogelijk bij alle wedstrijden en activiteiten te zijn om mooie foto’s te maken en die vervolgens op de socials te plaatsen. Ook zijn wij recent begonnen met het schrijven van sfeerverslagen na grote evenementen zoals NSK’s of het gala. Deze posten wij vervolgens op de Phoenix-website. Hier zetten wij ook 12 keer per jaar een maandverslag op, met een overzicht van wat de studentengroep die maand allemaal heeft uitgevoerd.

Batavierenrace commissie

Leden:

Jelle, Jennifer, Pieter, Sam, Wessel, Zoë, David, Pelle en Veere

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UU/HU – Team Utrecht (@batautrecht)

Wij zijn de Batavierenrace commissie, en verantwoordelijk voor (je raadt het al) het Phoenix-team tijdens de bata. De bata is de grootste estafetteloop ter wereld, en wordt afgesloten met het grootste studentenfeest van de BeNeLux! Als student moet je dit een keer meegemaakt hebben. Naast het Phoenix-team zijn wij ook verantwoordelijk voor het Universiteitsteam van Utrecht. Behalve gezelligheid, staan prestaties dus ook centraal. Onze grootste taken hebben te maken met teamwerving, teamindeling (met chauffeurs, fietsers en navigatoren een ware puzzel) en informatieverstrekking.
Heb jij zin om mee te doen / mee te organiseren of twijfel je daarover? Spreek gerust een van ons aan tijdens de training of op @batautrecht.

Zomerreis commissie

Leden:

Jennifer, Noury, Ianthe, Wessel

v.l.n.r.: Jennifer, Noury, Ianthe, Wessel

Dit jaar heeft een viertal enthousiastelingen zich opgeworpen om de zomerreiscommissie te vullen en over een kleine 4 maanden is het zover: Phoenix gaat op VAKANTIE! ☀⛰
In de week van 25 augustus t/m 1 september zullen we afreizen naar de prachtige Eifel (Duitsland) waar ons een week vol legendarische activiteiten, feest, eten en cultuur te wachten staat!

Of je nu meer houdt van mountainbiken door het berggebied of lokale biertjes drinken van de tap, alles is inbegrepen bij deze toffe reis dus wees er bij en meld je snel aan via onderstaande link!

Inschrijven

Heb je vragen, stel ze dan gerust aan één van ons!

Winterreis commissie

Leden:

Sander, Matthijs, Sam, Jim, Felix

v.l.n.r: Sander, Matthijs, Sam, Jim, Felix

De eerste lekkere lentedagen zijn al voorbij gegaan en de studenten van Phoenix kijken al vooruit. Naast een erg leuke zomerreis is het het plan om ook een winterreisje te organiseren. Wij zullen deze organisatie dan voor onze rekening nemen. Lijkt het jou ook leuk om mee te gaan en te genieten van wat sneeuwpret, après-ski en de mooie bergen in de Alpen? Es geht (wieder) los! Geef je interesse dan hier door ⤵️

Geef je interesse door

Studenten Trainingstijden Studentennieuws

Actueel

Clubnieuws

Gezocht: trainers voor onze jeugd

22-05-2024
Tweede cross voor de jeugd

Graag doen we een beroep op alle ouders, junioren, studenten, masters, senioren, recreanten; eigenlijk iedereen die zich wil inzetten voor de jeugd van Phoenix.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix-deelnemers NK Masters 24 t/m 26 mei 2024

22-05-2024

Aankomend weekend vindt het NK masters plaats op de vernieuwde atletiekbaan van GAC in Hilversum. Er zijn 609 deelnemers in de diverse leeftijdcategorieën, waaronder 9 Phoeniciërs!

lees verder...
Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in