Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Commissies studentengroep

De studentengroep van Phoenix kent verschillende commissies die er samen voor zorgen dat er voor alle leden van de groep zowel op als buiten de atletiekbaan van alles te beleven valt.

Studentencommissie

Leden:

Voorzitter: Joly-Eline Himpers
Secretaris: Anouk Schonewille
Wedstrijdcommissaris: Eri van Berkum
Wedstrijdcommissaris: Nienke Heida
Activiteitencommissaris: Ruben van der Linden
📸 ⤴️

Hoi! Wij zijn de StudentCie!
Een jaar lang houden wij ons bezig met het regelen en organiseren van allerlei taken voor de Phoenix studentengroep. Zo staan we aan het hoofd van alle commissies en zijn we het eerste aanspreekpunt voor atleten binnen de groep. Met zijn vijven vergaderen we ongeveer 1 keer in de 2 weken, wat vooral altijd heel gezellig is. Ieder van ons heeft zijn eigen functie en takenpakket, maar we doen ook veel samen en helpen elkaar waar nodig. Onze commissie bestaat op dit moment uit de voorzitter, secretaris, wedstrijdcommissarissen en activiteitencommissaris. Naast onze specifieke taken, houden we ons gezamenlijk ook bezig met het contact binnen de vereniging en daarbuiten. Zo zijn we vaak te vinden bij andere studentenatletiekverenigingen.
Heb je vragen over onze taken? Of lijkt het je leuk om een keertje mee te komen kijken met ons? Neem vooral contact met ons op 😊.
Veel liefs,
De StudentCie

Activiteitencommissie

Leden:

Ruben, Hajo, Petrus

Wij zijn de activiteitencommissie voor de studenten van AV Phoenix. Op dit moment zijn wij 3 man sterk en altijd op zoek naar enthousiaste mensen om het team aan te sterken. Als activiteitencommissie zorgen wij ervoor dat de leden leuke activiteiten hebben om naar uit te kijken. Dit kan alles zijn van uitwisselingen, speciale trainingen, borrels of gewoon een avondje gezelligheid in de stad. Daarnaast organiseren we jaarlijks een gala en natuurlijk heel veel andere leuke evenementen. Als dit je leuk lijkt kan je contact opnemen met Ruben van der Linden (06-83233070) of iemand van de studentencommissie aanspreken op de baan!

Promotie commissie

Leden:

Hajo, Ingmar en Anja

De promotiecommissie verzorgt de externe promotie van de studentengroep. Dit betekent dat de commissie de Instagram pagina’s bijhoudt van zowel het studentenavphoenix-account als die van onze mascotte Felix de Feniks. Wij proberen zo veel mogelijk bij alle wedstrijden en activiteiten te zijn om mooie foto’s te maken en die vervolgens op de socials te plaatsen. Ook zijn wij recent begonnen met het schrijven van sfeerverslagen na grote evenementen zoals NSK’s of het gala. Deze posten wij vervolgens op de Phoenix-website. Hier zetten wij ook 12 keer per jaar een maandverslag op, met een overzicht van wat de studentengroep die maand allemaal heeft uitgevoerd.

Batavierenrace commissie

Leden:

Daan, Jelle, Jennifer, Jim, Lars, Pieter, Sam en Wessel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UU/HU – Team Utrecht (@batautrecht)

Wij zijn de Batavierenrace commissie, en verantwoordelijk voor (je raadt het al) het Phoenix-team tijdens de bata. De bata is de grootste estafetteloop ter wereld, en wordt afgesloten met het grootste studentenfeest van de BeNeLux! Als student moet je dit een keer meegemaakt hebben. Naast het Phoenix-team zijn wij ook verantwoordelijk voor het Universiteitsteam van Utrecht. Behalve gezelligheid, staan prestaties dus ook centraal. Onze grootste taken hebben te maken met teamwerving, teamindeling (met chauffeurs, fietsers en navigatoren een ware puzzel) en informatieverstrekking.
Heb jij zin om mee te doen / mee te organiseren of twijfel je daarover? Spreek gerust een van ons aan tijdens de training of op @batautrecht.

Zomerreis commissie

Leden:

Jennifer, Noury, Ianthe, Wessel

v.l.n.r.: Jennifer, Noury, Ianthe, Wessel

Dit jaar heeft een viertal enthousiastelingen zich opgeworpen om de zomerreiscommissie te vullen en over een kleine 4 maanden is het zover: Phoenix gaat op VAKANTIE! ☀⛰🌲
In de week van 25 augustus t/m 1 september zullen we afreizen naar de prachtige Eifel (Duitsland) waar ons een week vol legendarische activiteiten, feest, eten en cultuur te wachten staat!

Of je nu meer houdt van mountainbiken door het berggebied of lokale biertjes drinken van de tap, alles is inbegrepen bij deze toffe reis dus wees er bij en meld je snel aan via onderstaande link!

Inschrijven

Heb je vragen, stel ze dan gerust aan één van ons!

Winterreis commissie

Leden:

Sander, Matthijs, Sam, Jim, Felix

v.l.n.r: Sander, Matthijs, Sam, Jim, Felix

De eerste lekkere lentedagen zijn al voorbij gegaan en de studenten van Phoenix kijken al vooruit. Naast een erg leuke zomerreis is het het plan om ook een winterreisje te organiseren. Wij zullen deze organisatie dan voor onze rekening nemen. Lijkt het jou ook leuk om mee te gaan en te genieten van wat sneeuwpret, après-ski en de mooie bergen in de Alpen? Es geht (wieder) los! Geef je interesse dan hier door ⤵️

Geef je interesse door

Studenten Trainingstijden Studentennieuws

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in