Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Proeflessen

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen op de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Gratis kennismaking

Kom vrijblijvend een maand gratis meetrainen bij een van onze trainingsgroepen. Iedereen mag 4 weken gratis meetrainen om kennis te maken.

Met welke groepen kan ik allemaal mee trainen?

AV Phoenix traint op verschillende dagen en op verschillende locaties. Ben je nog niet zo bekend met atletiek, bekijk dan het groepenoverzicht eens. Dan weet je meteen waar je jezelf het best bij kunt aansluiten. Voor een overzicht van de verschillende tijden en locaties: ga naar het tabje Trainingen.

Mocht je nog meer vragen hebben over onze jeugdafdeling of wil je een proefles mee doen, neem contact op via [email protected]

Twijfel je nog bij welke Recreantengroep je het best kunt aansluiten? Neem contact met de contactpersoon voor Recreanten via telefoon: 06-53973337 of mail: [email protected].

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in