Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Save the date: Bijzondere Algemene Leden Vergadering inzake fusie

In de vorige UP-date (nr 8) betreffende het fusietraject hebben we aangegeven dat we wat vertraging opgelopen hadden opgelopen m.b.t. het traject met de notaris. Vanuit het bestuur zijn wij verheugd dat we nu een volgende stap kunnen gaan zetten in het fusietraject: een besluit nemen over het Voorstel tot fusie.

Daarom willen we je graag uitnodigen voor de:

Bijzondere Algemene Leden Vergadering (BALV)

  • Wanneer: maandag 4 november 2024, aanvang 20:30 uur
  • Locatie: Maarschalkerweerd (in de U-steck)

Agenda

Op de agenda staat slechts één agendapunt, namelijkh het Besluit Voorstel tot Fusie. Leden kunnen ‘voor’ of ’tegen’ stemmen of zich ‘onthouden’ van stemming. Als dit voorstel wordt aangenomen gaan AV Phoenix en U-Track op 1 januari 2025 verder als éen vereniging: Utrecht Atletiek.

Procedure

  • Om zo’n besluit te nemen stellen de statuten (zowel die van AV Phoenix als U-Track) dat er tenminste 2/3e van de leden van de vereniging aanwezig moeten zijn of vertegenwoordigd moeten zijn. Dat betekent dat per vereniging ongeveer 400 leden aanwezig moeten zijn. De kans is niet heel groot dat dit gebeurt. In zo’n situatie kan er dan geen besluit genomen worden. De procedure volgens de statuten is dan dat er op dat moment een nieuwe BALV wordt uitgeschreven. De datum hiervan zal, in dat geval, op 4 november als ook dezelfde avond definitief in een UP-date worden aangekondigd. Wij adviseren onze leden om donderdagavond 21 november 2024 vrij te houden.
  • Het fusievoorstel is één geheel, er kan niet over delen van het voorstel gestemd worden.
  • Leden kunnen ‘voor’ of ’tegen’ stemmen of zich ‘onthouden’ van stemming. Het besluit tot fusie behoeft ten minste 2/3e van de uitgebrachte stemmen.
  • Een stemgerechtigd lid kan voor één ander lid als gevolmachtigde optreden. Het afgeven van een volmacht gebeurt door middel van een ingevuld volmachtbewijs.

Download volmachtbewijs

  • Stemrecht hebben Phoenix-leden vanaf 14 jaar en ouder en U-Track-leden van 15 jaar en ouder. Voor leden die jonger zijn, kan de wettige vertegenwoordiger als stemgerechtigde optreden.

Bijlagen

  1. Voorstel tot Fusie d.d. 3 oktober 2024 (voetnoot: vanwege privacy-redenen zijn bepaalde prive-gegevens van bestuursleden zwart gemaakt. Indien je het originele document toch wilt inzien dan kan dat bij de secretaris. Het origineel zal ook ter inzage liggen bij de BALV.
  2. Statuten van de nieuwe vereniging (is onderdeel van bijlage I). Hiernaar wordt in het voorstel verwezen. Bij het opstellen van de statuten zijn de modelstatuten van de atletiek Unie als uitgangspunt genomen.
  3. Volmachtbewijs voor BALV 4 november 2024
  4. Ter informatie is ook de eerder verstrekte informatie over de fusie tussen AV Phoenix en U-Track als bijlage toegevoegd. Op de laatste pagina staat een overzicht van de aanpassingen t.o.v. de versie van de eerder gedeelde versie. Aan deze informatie kunnen geen rechten wordt ontleend.

Bijlage I: Getekend Fusievoorstel Bijlage II: Statuten
Bijlage III: Volmacht BALV Bijlage IV: Informatie Fusie Voorstel

Mochten er vragen zijn over de fusie in het algemeen, vraag het Karola via [email protected][email protected] of per telefoon: 06-13169375.

Met sportieve groet,

Het bestuur van AV Phoenix en U-Track

HOME FUSIE

Actueel

Fusie

Save the date: Bijzondere Algemene Leden Vergadering inzake fusie

12-10-2024

In de vorige UP-date (nr 8) betreffende het fusietraject hebben we aangegeven dat we wat vertraging opgelopen hadden opgelopen m.b.t. het traject met de notaris. Vanuit het bestuur zijn wij

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix Topper: Jannet Vermeulen loopt haar 100ste marathon

07-10-2024

Het is gelukt! Jannet heeft haar 100ste gelopen tijdens een marathon op de Utrechtse Heuvelrug. Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!

lees verder...
Clubnieuws

UP-Gala zaterdag 12 oktober: geef je op!

07-10-2024

Op zaterdag 12 oktober dit jaar organiseert de UP-Gala commissie een gala voor zowel U-Track als Phoenix! Jij komt toch ook!

lees verder...

Agenda

oktober 2024
MDWDVZZ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
« sep   nov »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in