Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met uitreiking prestatiebekers en stermiles

Vrijdag 12 januari jl. vond de AV Phoenix nieuwjaarsreceptie plaats bij Run2Day. De opkomst was – net als bij voorgaande edities – hoog en de sfeer was fantastisch.

Voorzitter Wim startte de avond met een nieuwjaarsspeech waarin hij de successen van Phoenix in 2017 deelde en de mooie plannen voor de club in 2018.

Vervolgens stond de uitreiking van de prestatiebekers op het programma. Phoenix-leden kunnen clubgenoten nomineren voor deze bekers en alle leden kunnen stemmen wie deze bekers een jaar in hun bezit mogen hebben! Het was weer een spannende uitreiking waarbij in een aantal categorieën het aantal stemmen op de genomineerden erg dicht bij elkaar lag. Hieronder vinden jullie de winnaars van 2017.

Hierbij speciale dank aan Jannet Vermeulen die op krukken aanwezig was bij deze bijeenkomst om de vrouwen masters beker die zij afgelopen jaar in haar bezit had door te geven aan de volgende winnares.

De winnaars

  • Vrouwen senioren: Mariska Bun
  • Mannen senioren: Arjen van der Logt
  • Vrouwen masters: Annemieke Dunnink
  • Mannen masters: Leonard Tersteeg
  • Aanmoedigingsbeker senioren: Alice Martijn-Achterberg
  • Meisjes: Jinke van der Sluis
  • Jongens.Daniel van der Poel
  • Aanmoedigingsbeker jeugd: Vera Pot

Bart Broex sloot de avond traditioneel af met de uitreiking van de prijs voor het Phoenix-lid dat dit jaar de meeste Stermiles hard verzameld. In het laatste Phoentje werd al duidelijk dat het dit jaar een zeer spannende strijd ging worden. Een zestal leden zat nog geen 5 punten van elkaar af. Arjen van der Logt, Leonard Tersteeg, Luuk Hendrikx, Jinke van der Sluis, Wim Nieuwenhuijse en Mariska Bun waren allemaal nog in de running om deze prijs binnen te slepen. De maand december zou doorslaggevend zijn. Arjen van der Logt wist deze maand nog een paar puntjes te sprokkelen en de Stermiles prijs overhandigd te krijgen.

Bedankt voor een ieders aanwezigheid, maak er een mooi 2018 van!

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in