Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met uitreiking prestatiebekers en stermiles

Vrijdag 12 januari jl. vond de AV Phoenix nieuwjaarsreceptie plaats bij Run2Day. De opkomst was – net als bij voorgaande edities – hoog en de sfeer was fantastisch.

Voorzitter Wim startte de avond met een nieuwjaarsspeech waarin hij de successen van Phoenix in 2017 deelde en de mooie plannen voor de club in 2018.

Vervolgens stond de uitreiking van de prestatiebekers op het programma. Phoenix-leden kunnen clubgenoten nomineren voor deze bekers en alle leden kunnen stemmen wie deze bekers een jaar in hun bezit mogen hebben! Het was weer een spannende uitreiking waarbij in een aantal categorieën het aantal stemmen op de genomineerden erg dicht bij elkaar lag. Hieronder vinden jullie de winnaars van 2017.

Hierbij speciale dank aan Jannet Vermeulen die op krukken aanwezig was bij deze bijeenkomst om de vrouwen masters beker die zij afgelopen jaar in haar bezit had door te geven aan de volgende winnares.

De winnaars

  • Vrouwen senioren: Mariska Bun
  • Mannen senioren: Arjen van der Logt
  • Vrouwen masters: Annemieke Dunnink
  • Mannen masters: Leonard Tersteeg
  • Aanmoedigingsbeker senioren: Alice Martijn-Achterberg
  • Meisjes: Jinke van der Sluis
  • Jongens.Daniel van der Poel
  • Aanmoedigingsbeker jeugd: Vera Pot

Bart Broex sloot de avond traditioneel af met de uitreiking van de prijs voor het Phoenix-lid dat dit jaar de meeste Stermiles hard verzameld. In het laatste Phoentje werd al duidelijk dat het dit jaar een zeer spannende strijd ging worden. Een zestal leden zat nog geen 5 punten van elkaar af. Arjen van der Logt, Leonard Tersteeg, Luuk Hendrikx, Jinke van der Sluis, Wim Nieuwenhuijse en Mariska Bun waren allemaal nog in de running om deze prijs binnen te slepen. De maand december zou doorslaggevend zijn. Arjen van der Logt wist deze maand nog een paar puntjes te sprokkelen en de Stermiles prijs overhandigd te krijgen.

Bedankt voor een ieders aanwezigheid, maak er een mooi 2018 van!

Actueel

Clubnieuws

X-Match IV: we want more (DE UITSLAGEN)

01-06-2021
X-Match IV: we want more

Op zondag 6 juni gaan we weer verder met de X-Match wedstrijden, dit keer voor het eerst voor iedereen, dankzij stap 3 van het openingsplan. En wat was het genieten.

lees verder...
Clubnieuws

Track Meetings 2021

31-05-2021
Data Track Meetings 2021 bekend

Al jaren organiseren Phoenix en U-Track samen de Runnersworld Track Meetings, een van de grootste baanwedstrijden van Nederland. Deze vrijdagavonden kun je ook dit jaar weer meedoen aan allerlei atletiekonderdelen.

lees verder...
Clubnieuws

Dit betekent de 3e stap van het openingsplan voor jou als atleet

30-05-2021
Dit betekent de 3e stap van het openingsplan voor jou als atleet

Het kabinet vindt het verantwoord op de 3e stap van het openingsplan een paar dagen eerder te zetten. Per zaterdag 5 juni gaan de meeste publiek toegankelijke locaties in ons

lees verder...

Agenda

juni 2021
MDWDVZZ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in