VacaturesLid worden?Traningstijden

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met uitreiking prestatiebekers en stermiles

Vrijdag 12 januari jl. vond de AV Phoenix nieuwjaarsreceptie plaats bij Run2Day. De opkomst was – net als bij voorgaande edities – hoog en de sfeer was fantastisch.

Voorzitter Wim startte de avond met een nieuwjaarsspeech waarin hij de successen van Phoenix in 2017 deelde en de mooie plannen voor de club in 2018.

Vervolgens stond de uitreiking van de prestatiebekers op het programma. Phoenix-leden kunnen clubgenoten nomineren voor deze bekers en alle leden kunnen stemmen wie deze bekers een jaar in hun bezit mogen hebben! Het was weer een spannende uitreiking waarbij in een aantal categorieën het aantal stemmen op de genomineerden erg dicht bij elkaar lag. Hieronder vinden jullie de winnaars van 2017.

Hierbij speciale dank aan Jannet Vermeulen die op krukken aanwezig was bij deze bijeenkomst om de vrouwen masters beker die zij afgelopen jaar in haar bezit had door te geven aan de volgende winnares.

De winnaars

  • Vrouwen senioren: Mariska Bun
  • Mannen senioren: Arjen van der Logt
  • Vrouwen masters: Annemieke Dunnink
  • Mannen masters: Leonard Tersteeg
  • Aanmoedigingsbeker senioren: Alice Martijn-Achterberg
  • Meisjes: Jinke van der Sluis
  • Jongens.Daniel van der Poel
  • Aanmoedigingsbeker jeugd: Vera Pot

Bart Broex sloot de avond traditioneel af met de uitreiking van de prijs voor het Phoenix-lid dat dit jaar de meeste Stermiles hard verzameld. In het laatste Phoentje werd al duidelijk dat het dit jaar een zeer spannende strijd ging worden. Een zestal leden zat nog geen 5 punten van elkaar af. Arjen van der Logt, Leonard Tersteeg, Luuk Hendrikx, Jinke van der Sluis, Wim Nieuwenhuijse en Mariska Bun waren allemaal nog in de running om deze prijs binnen te slepen. De maand december zou doorslaggevend zijn. Arjen van der Logt wist deze maand nog een paar puntjes te sprokkelen en de Stermiles prijs overhandigd te krijgen.

Bedankt voor een ieders aanwezigheid, maak er een mooi 2018 van!

Actueel

In Memoriam

In memoriam Theo Maasdijk

13-04-2021
In memoriam Theo Maasdijk

Na een kort ziekbed is zaterdag 10 april jl. Theo Maasdijk overleden aan de gevolgen van corona. Theo werd 76 jaar. Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel voor de website?In

lees verder...
Clubnieuws

X-Match 3: Sprint is in the air op zondag 25 april – schrijf je nu in!

12-04-2021
X-Match 3: Sprint is in the air op zondag 25 april - schrijf je nu in!

Aan de tweede U-Match en X-Match wedstrijd van 11 april deden maar liefst 120 atleten mee. En dat met alleen technische onderdelen. Gezien de vele positieve reacties, gaan we voor

lees verder...
Clubnieuws

Springen is weer in the air! X-Match: dé spring- en werpwedstrijd (UITSLAGEN)

11-04-2021
springen is in the air wedstrijd poster

Op 11 april organiseerde AV Phoenix de tweede X-Match, een spring- en werpwedstrijd voor leden t/m 26 jaar op Maarschalkerweerd. Tussen 14:00 – 17:00 uur sneuvelden er weer flink wat

lees verder...

Agenda

april 2021
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in