Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met uitreiking prestatiebekers en stermiles

Vrijdag 12 januari jl. vond de AV Phoenix nieuwjaarsreceptie plaats bij Run2Day. De opkomst was – net als bij voorgaande edities – hoog en de sfeer was fantastisch.

Voorzitter Wim startte de avond met een nieuwjaarsspeech waarin hij de successen van Phoenix in 2017 deelde en de mooie plannen voor de club in 2018.

Vervolgens stond de uitreiking van de prestatiebekers op het programma. Phoenix-leden kunnen clubgenoten nomineren voor deze bekers en alle leden kunnen stemmen wie deze bekers een jaar in hun bezit mogen hebben! Het was weer een spannende uitreiking waarbij in een aantal categorieën het aantal stemmen op de genomineerden erg dicht bij elkaar lag. Hieronder vinden jullie de winnaars van 2017.

Hierbij speciale dank aan Jannet Vermeulen die op krukken aanwezig was bij deze bijeenkomst om de vrouwen masters beker die zij afgelopen jaar in haar bezit had door te geven aan de volgende winnares.

De winnaars

  • Vrouwen senioren: Mariska Bun
  • Mannen senioren: Arjen van der Logt
  • Vrouwen masters: Annemieke Dunnink
  • Mannen masters: Leonard Tersteeg
  • Aanmoedigingsbeker senioren: Alice Martijn-Achterberg
  • Meisjes: Jinke van der Sluis
  • Jongens.Daniel van der Poel
  • Aanmoedigingsbeker jeugd: Vera Pot

Bart Broex sloot de avond traditioneel af met de uitreiking van de prijs voor het Phoenix-lid dat dit jaar de meeste Stermiles hard verzameld. In het laatste Phoentje werd al duidelijk dat het dit jaar een zeer spannende strijd ging worden. Een zestal leden zat nog geen 5 punten van elkaar af. Arjen van der Logt, Leonard Tersteeg, Luuk Hendrikx, Jinke van der Sluis, Wim Nieuwenhuijse en Mariska Bun waren allemaal nog in de running om deze prijs binnen te slepen. De maand december zou doorslaggevend zijn. Arjen van der Logt wist deze maand nog een paar puntjes te sprokkelen en de Stermiles prijs overhandigd te krijgen.

Bedankt voor een ieders aanwezigheid, maak er een mooi 2018 van!

Actueel

Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...
Clubnieuws

2e competitiewedstrijd junioren U16 & U14 in Woerden: 42 PR’s en een clubrecord

19-05-2024

Op zaterdag 18 mei was de tweede competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 in Woerden. Het was de zaterdag voor Pinksteren, waardoor het deelnemersaantal dit keer op 24 junioren bleef

lees verder...
Clubnieuws

ZomerAvondCup 2: Jasmijn Sibma wint de 5KM, bikkels weer van de partij

15-05-2024

De tweede avond van 42 editie van de ZomerAvondCup zit er ook weer op. Met 25 graden bij de kidsrun en een paar flinke hoosbuien voor en tijdens de 10km

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in