Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Gezocht: modellen voor Maliebaan Fotoshoot

Na een jaar afwezigheid mogen we op 17 oktober weer over het parcours van de statige Maliebaanloop rennen. De organisatie heeft er zin in. En is al druk bezig met de voorbereidingen.

Na een jaar afwezigheid en een nieuwe hoofdsponsor, wil de organisatie graag de foto’s updaten. En daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Plan & beloning

We verzamelen zondagochtend 6 juni 10:00 uur bij de Maliebaan – voor het pand van onze hoofdsponsor Solid Professionals (Maliebaan 75, 3581 CG Utrecht). Daar zet vaste AV Phoenix en Maliebaanloop huisfotograaf Michel Reij onze modellen op de foto. Lijkt het je leuk om een van die modellen te zijn? Jong, oud, man, vrouw, als je graag een actiefoto wilt op de Maliebaan, dan ben je van harte welkom. Het enige wat je nodig hebt is een goed humeur en je hardloopoutfit. Wie mee wil doen mag dit jaar gratis meedoen aan de Maliebaanloop, Utrechts Mooiste, wie wil dat nu niet?

Oproep Maliebaanloop Fotoshoot

 

Opgeven kan bij Karola via [email protected]

Beeld: Michel Reij

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in