Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Doe mee met de Swim Bike Run

Op zaterdag 6 juli a.s. vindt het mooiste event van het jaar weer plaats! De Swim Bike Run voor de recreanten van Phoenix. Voor als je niet kunt kiezen tussen zwemmen, fietsen & lopen of gewoon wilt proeven aan dat triathlon-gevoel.

Of je nu een mooie prestatie neer wilt zetten (alleen, of als team), wilt winnen, of gewoon gezellig op je stadsfiets wat wilt trappen, al schoolslag-zwemmend door het water sjeest, of al joggend wil genieten van de mooie natuur, of gewoon als supporter aanwezig wil zijn: iedereen is welkom bij de AV Phoenix Swim Bike Run.

Wat ga je doen

De aanvang is om 08:30 en de volgende onderdelen staan op het programma:

Swim Bike Run recreanten

  • 350 meter zwemmen
  • 18,2 km fietsen
  • 5,55 km rennen

Na de sportiviteiten, rond ca. 11:30 uur gaat de gezelligheid door met een heerlijke recreanten-picknick ter plaatse (BYO, dus neem ook lekkers mee om te sharen voor na je inspanning ).

Het zwemmen is in open water (Haarrijnse Plas bij Leidsche Rijn), binnen de zwemboeien waar je overal nog kunt staan. Het fietsen is in het natuurgebied tusen Haarzuilens en de Haarrijnse Plas en kan op je racefiets of op je stadsfiets (toch Marjon ). En het hardlopen is door de uitgestrekte weilanden in de omgeving.

Individuele wedstrijd of in een team? Allebei is mogelijk. Wil je niet nat worden, of heb je een lekke band of zijn je hardloopschoenen te klein? Zorg dan dat je een leuk team vormt met mede-atleten.

Inschrijven

Inschrijven kan via een mail naar [email protected]. Vergeet daarbij niet te vermelden of je alle afstanden individueel wilt doen of in teamverband.

Hulp nodig

We kunnen op de dag zelf nog wat exra handjes gebruiken. We zoeken nog juryleden en verkeersregelaars. Opgeven kan ook bij Jasper.

Vragen

Mail [email protected] voor meer informatie of vraag het tijdens de training aan Mayke, Rini of Jasper.

Actueel

Wedstrijdatletieknieuws

Superzondag in de seniorencompetitie: vrouwen strijden voor lijfsbehoud in, mannen voor promotie naar Tweede Divisie

21-06-2024

Aankomende zondag 23 juni is de 3e wedstrijd in de seniorencompetitie. Zowel voor de Phoenix-mannen als voor de vrouwen belooft het een spannende wedstrijd te worden.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix is een niveau 4 trainer rijker: gefeliciteerd Bart van de Sande

20-06-2024

Leuk nieuws dit weekend! Bart van de Sande is geslaagd voor zijn looptrainer 4 opleiding. En daar zijn wij als bestuur natuurlijk erg blij mee, en trots op natuurlijk. Mayke

lees verder...
Clubnieuws

NK Junioren 2024: PR voor Teun Westein op 3000 meter NKU18

14-06-2024

Op de laatste dag van het NK Junioren komen geen Phoenix-junioren meer in actie, maar Teun Westein heeft de afgelopen dagen een mooi debuut gemaakt.

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in