Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Swim Bike Run recreanten

Op zaterdag 2 juli a.s. vindt er een Swim Bike Run voor de recreanten van Phoenix plaats. Voor ieder wat wils: of je nu een mooie prestatie neer wilt zetten (alleen of als team), wilt winnen, of gewoon gezellig op je stadsfiets wat wilt trappen, al schoolslag-zwemmend door het water sjeest, of al joggend wilt genieten van de mooie natuur, lekker wilt komen of gewoon als supporter komt: iedereen is welkom bij de AV Phoenix Swim Bike Run.

Wat ga je doen

  • 350 meter zwemmen
  • 18,2 km fietsen
  • 5,55 km rennen

Om 11:30 uur gaat de gezelligheid door met een heerlijke recreanten-picknick ter plaatse.

Het zwemmen is in open water (Haarrijnse Plas bij Leidsche Rijn), binnen de zwemboeien waar je overal nog kunt staan. Het fietsen is in het natuurgebied tusen Haarzuilens en de Haarrijnse Plas en kan op je racefiets of op je stadsfiets (Lidwien en Marjon doen het elk jaar!). En het hardlopen is door de uitgetreket weilanden in de omgeving.

Individuele wedstrijd of in een team? Allebei is mogelijk. Wil je niet nat worden, of heb je een lekke band of zijn je hardloopschoenen te klein? Zorg dan dat je een leuk team vormt met mede-atleten.

Inschrijven

Inschrijven kan via een mail naar [email protected]. Vergeet daarbij niet te vermelden of je alle afstanden individueel wilt doen of in teamverband.

Hulp nodig

We kunnen op de dag zelf nog wat exra handjes gebruiken. We zoeken nog 2 juryleden en verkeersregelaars. Opgeven kan bij Jasper.

Vragen

Mail [email protected] voor meer informatie of vraag het tijdens de training aan Mayke, Diederik of Jasper.

Actueel

Evenementen

NSK Baan 2021 georganiseerd door AV Phoenix

21-07-2021

Ben jij er klaar voor? Het weekend van 31 juli – 1 augustus 2021 heeft AV Phoenix de eer om de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) baanatletiek te organiseren. De inschrijving

lees verder...
Recreantennieuws

De inschrijving voor de Zomeravondcup is geopend

01-07-2021
Zomeravondcup

Hellas Utrecht heeft een vergunning gekregen om de Zomeravondcup te organiseren! It giet oan! Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel voor de website?Update coronavirus (april 2021)Runnersworld Track Meeting 16 mei:

lees verder...
Studentennieuws

Studenten AV Phoenix winnen Pheidippidesrace

30-06-2021
Pheidippidesrace

Gedurende de periode van 31 mei tot 13 juni namen de studenten van Phoenix deel aan de Pheidippidesrace, van oudsher een estafetterace georganiseerd door Perikles, de studievereniging van Bestuurs- en

lees verder...

Agenda

augustus 2021
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« jul   sep »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in