Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Doe mee met de Swim Bike Run

Op zaterdag 9 juli a.s. vindt er eindelijk weer een Swim Bike Run voor de recreanten van Phoenix plaats. Voor ieder wat wils!Of je nu een mooie prestatie neer wilt zetten (alleen, of als team), wilt winnen, of gewoon gezellig op je stadsfiets wat wilt trappen, al schoolslag-zwemmend door het water sjeest, of al joggend wil genieten van de mooie natuur, of gewoon als supporter aanwezig wil zijn: iedereen is welkom bij de AV Phoenix Swim Bike Run.

Wat ga je doen

De aanvang is om 08:30 en de volgende onderdelen staan op het programma:

Swim Bike Run recreanten

  • 350 meter zwemmen
  • 18,2 km fietsen
  • 5,55 km rennen

Na de sportiviteiten, rond ca. 11:30 uur gaat de gezelligheid door met een heerlijke recreanten-picknick ter plaatse.

Het zwemmen is in open water (Haarrijnse Plas bij Leidsche Rijn), binnen de zwemboeien waar je overal nog kunt staan. Het fietsen is in het natuurgebied tusen Haarzuilens en de Haarrijnse Plas en kan op je racefiets of op je stadsfiets (toch Marjon 😉). En het hardlopen is door de uitgestrekte weilanden in de omgeving.

Individuele wedstrijd of in een team? Allebei is mogelijk. Wil je niet nat worden, of heb je een lekke band of zijn je hardloopschoenen te klein? Zorg dan dat je een leuk team vormt met mede-atleten.

Inschrijven

Inschrijven kan via een mail naar [email protected]. Vergeet daarbij niet te vermelden of je alle afstanden individueel wilt doen of in teamverband.

Hulp nodig

We kunnen op de dag zelf nog wat exra handjes gebruiken. We zoeken nog juryleden en verkeersregelaars. Opgeven kan ook bij Jasper.

Vragen

Mail [email protected] voor meer informatie of vraag het tijdens de training aan Mayke, Rini of Jasper.

Actueel

Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in