Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Doe mee met de Swim Bike Run

Op zaterdag 9 juli a.s. vindt er eindelijk weer een Swim Bike Run voor de recreanten van Phoenix plaats. Voor ieder wat wils!Of je nu een mooie prestatie neer wilt zetten (alleen, of als team), wilt winnen, of gewoon gezellig op je stadsfiets wat wilt trappen, al schoolslag-zwemmend door het water sjeest, of al joggend wil genieten van de mooie natuur, of gewoon als supporter aanwezig wil zijn: iedereen is welkom bij de AV Phoenix Swim Bike Run.

Wat ga je doen

De aanvang is om 08:30 en de volgende onderdelen staan op het programma:

Swim Bike Run recreanten

  • 350 meter zwemmen
  • 18,2 km fietsen
  • 5,55 km rennen

Na de sportiviteiten, rond ca. 11:30 uur gaat de gezelligheid door met een heerlijke recreanten-picknick ter plaatse.

Het zwemmen is in open water (Haarrijnse Plas bij Leidsche Rijn), binnen de zwemboeien waar je overal nog kunt staan. Het fietsen is in het natuurgebied tusen Haarzuilens en de Haarrijnse Plas en kan op je racefiets of op je stadsfiets (toch Marjon 😉). En het hardlopen is door de uitgestrekte weilanden in de omgeving.

Individuele wedstrijd of in een team? Allebei is mogelijk. Wil je niet nat worden, of heb je een lekke band of zijn je hardloopschoenen te klein? Zorg dan dat je een leuk team vormt met mede-atleten.

Inschrijven

Inschrijven kan via een mail naar [email protected]. Vergeet daarbij niet te vermelden of je alle afstanden individueel wilt doen of in teamverband.

Hulp nodig

We kunnen op de dag zelf nog wat exra handjes gebruiken. We zoeken nog juryleden en verkeersregelaars. Opgeven kan ook bij Jasper.

Vragen

Mail [email protected] voor meer informatie of vraag het tijdens de training aan Mayke, Rini of Jasper.

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in