Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Zand erover…

Het jaarlijkse recreantenweekend op 8 en 9 februari was een stormachtig succes! Dit jaar ging er een recordaantal mensen mee: 46 maar liefst. Zaterdagochtend om 11 uur druppelde iedereen binnen in het Zeehuis in de duinen van Bergen. Een recordaantal mensen betekent ook een recordaantal taarten en daarmee werd het weekend goed ingeluid.

Diederik verzorgde zaterdagmiddag een training/loslooprondje voor een paar enthousiastelingen. Babette, Emmy en Veerle namen een frisse duik in zee, er werden spelletjes gespeeld in een strandtent, er werd gevliegerd op het strand en gewandeld in de duinen. Voor ieder wat wils.

Schoorl 2020 Recreantenweekend AV Phoenix

Stilte voor de storm

Die avond toverden Diederik en Marcel een heerlijke pastamaaltijd en Jeanic en Ernestine (stond al voor het weekend in de keuken hiervoor) een dessert met o.a. appeltaart en witte chocolademousse op tafel. Hulde voor de koks! Ondertussen werden de berichten over storm Ciara nauwlettend in de gaten gehouden en werd er druk gespeculeerd. Al snel kwam het bericht dat de 30 km verviel. De halve marathon zou wel doorgaan, een uur eerder dan gepland, net als de 10 km. Veel mensen kozen ervoor om vroeg het bed op te zoeken. Stilte voor de storm…

In de vroege ochtend van 9 februari werden we gewekt met het bericht dat de Groet-uit-Schoorl-run werd afgelast. Wat een teleurstelling; Ciara gooide ‘zand’ in het eten.

Schoorl 2020 Recreantenweekend AV Phoenix

‘I have sand in curious places’

Een recreant van Phoenix steekt zijn kop natuurlijk niet in het zand. Er werden al snel verschillende loopgroepjes gevormd en zij trotseerden de harde wind op het prachtige Bergense strand. Dat zorgde voor heel wat PR-tjes en af en toe zag je een Phoenix voorbij vliegen en zelfs een koe😉. Een aantal wandelaars ging lekker struinen door de duinen en uitwaaien op het strand.

AV Phoenix recreantengroep

Bij terugkomst werden de taartresten verorberd om weer op krachten te komen. Daarna was het alweer tijd voor een overheerlijke Indonesische rijsttafel van Frank en Bart en Fred zorgde voor een Spaans toetje. Ook dit waren weer culinaire hoogstandjes. Het applaus was oorverdovend. Zoals met alle leuke dingen vloog uuh stormde dit weekend voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog 😊. Tot volgend jaar!

Schoorl 2020 Recreantenweekend AV Phoenix

Tekst & beeld: Marjolein

Actueel

Clubnieuws

ZomerAvondCup: deze Phoenix-bikkels waren van de partij

24-04-2024

De eerste avond van de ZomerAvondCup zit er weer op. De aftrap vond plaats door de kidsrun waar de jeugd met veel enthousiasme 1km aflegde. Gevolgd door de 5km-lopers, die

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

23-04-2024

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de

lees verder...
Jeugdnieuws

Ook goede start voor pupillen bij eerste competitiewedstrijd op eigen baan

20-04-2024

Een week na de junioren mochten de pupillen op zaterdag 13 april aantreden voor hun eerste competitiewedstrijd, wederom met mooi weer op eigen baan en met maar lieftst 40 Phoenix-pupillen

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in