Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Zand erover…

Het jaarlijkse recreantenweekend op 8 en 9 februari was een stormachtig succes! Dit jaar ging er een recordaantal mensen mee: 46 maar liefst. Zaterdagochtend om 11 uur druppelde iedereen binnen in het Zeehuis in de duinen van Bergen. Een recordaantal mensen betekent ook een recordaantal taarten en daarmee werd het weekend goed ingeluid.

Diederik verzorgde zaterdagmiddag een training/loslooprondje voor een paar enthousiastelingen. Babette, Emmy en Veerle namen een frisse duik in zee, er werden spelletjes gespeeld in een strandtent, er werd gevliegerd op het strand en gewandeld in de duinen. Voor ieder wat wils.

Schoorl 2020 Recreantenweekend AV Phoenix

Stilte voor de storm

Die avond toverden Diederik en Marcel een heerlijke pastamaaltijd en Jeanic en Ernestine (stond al voor het weekend in de keuken hiervoor) een dessert met o.a. appeltaart en witte chocolademousse op tafel. Hulde voor de koks! Ondertussen werden de berichten over storm Ciara nauwlettend in de gaten gehouden en werd er druk gespeculeerd. Al snel kwam het bericht dat de 30 km verviel. De halve marathon zou wel doorgaan, een uur eerder dan gepland, net als de 10 km. Veel mensen kozen ervoor om vroeg het bed op te zoeken. Stilte voor de storm…

In de vroege ochtend van 9 februari werden we gewekt met het bericht dat de Groet-uit-Schoorl-run werd afgelast. Wat een teleurstelling; Ciara gooide ‘zand’ in het eten.

Schoorl 2020 Recreantenweekend AV Phoenix

‘I have sand in curious places’

Een recreant van Phoenix steekt zijn kop natuurlijk niet in het zand. Er werden al snel verschillende loopgroepjes gevormd en zij trotseerden de harde wind op het prachtige Bergense strand. Dat zorgde voor heel wat PR-tjes en af en toe zag je een Phoenix voorbij vliegen en zelfs een koe😉. Een aantal wandelaars ging lekker struinen door de duinen en uitwaaien op het strand.

AV Phoenix recreantengroep

Bij terugkomst werden de taartresten verorberd om weer op krachten te komen. Daarna was het alweer tijd voor een overheerlijke Indonesische rijsttafel van Frank en Bart en Fred zorgde voor een Spaans toetje. Ook dit waren weer culinaire hoogstandjes. Het applaus was oorverdovend. Zoals met alle leuke dingen vloog uuh stormde dit weekend voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog 😊. Tot volgend jaar!

Schoorl 2020 Recreantenweekend AV Phoenix

Tekst & beeld: Marjolein

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in