Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Maandverslag november

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij ons voorbereid op NSK Trappenloop!

Activiteiten

Deze maand organiseerde de kersverse AcCie een avond poolen bij Ozebi! De hoge opkomst zorgde voor gezelligheid en een diversiteit aan aanwezig talent. Achteraf praatten we na onder het genot van een borrel.

Voor Sint Maarten zijn er mooie lampionnen gemaakt op de donderdag borrel. De AcCie zorgde voor stokken, karton, crêpepapier en kaarsjes waarmee mooie lampionnen werden geknutseld. Er werden hele huizen gebouwd en ook Nijn kwam vaak terug in de lampion. Op Sint Maarten zijn enkele atleten nog met de lampionnen langs de deuren gegaan om snoep te halen.

Het studentenleven kent veel gezellige en ludieke tradities. Één daarvan is de constitutieborrel. Tijdens deze borrel kwamen besturen van andere studentenverenigingen langs om te recipiëren voor ons huidige bestuur. De avond was traditiegetrouw gevuld met veel gratis bier, lang lullen en het studentikoze brassen… Gelukkig stond onze trouwe Gele Linie klaar om onze verenigingsobjecten (en bestuursleden) te verdedigen. Dankzij hun krachtige inzet, moeten de heren van de 22e StudentCie maar twee brasopdrachten uitvoeren! Om dat te vieren, eindigde de avond daarom niet in het café van de cobo, maar enkele meters onder de grond in de befaamde Poema.

Uitwisseling

In de laatste week van november hebben we kennis mogen maken met de badmintonners van Helios. Op dinsdag werden we hartelijk ontvangen en kregen we een op maat gemaakte training door een paar bestuursleden. Twee dagen later deden ze fanatiek mee met onze donderdag training, ondanks de lage temperaturen die ze in de zaal niet gewend zijn. Een geslaagde uitwisselingsweek!

Wedstrijdvoorbereiding

Naar het einde van de maand hebben wij ons voorbereid op NSK Trappenloop. De thematraining vond plaats op het Utrecht Science Park. De trappen van de gebouwen daar dienden als prima oefenmateriaal! Achteraf werd er natuurlijk weer geborreld op de baan. Wellicht een goede training voor de beerchase van NSK Trappenloop?

Heb je ook onze andere socials gecheckt?

Studenten Trainingstijden Studentennieuws Commissies

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in