Lidmaatschap

Recreanten

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen op de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

 

Heb je vragen dan helpen de clubinformanten je graag op weg.

 

Wil je lid worden van AV Phoenix? Van harte welkom!

Bij voorkeur gebruik je het online inschrijfformulier op de website!

Toelichting bij invullen:

Kies bij Activiteit voor Recreant (als je geen wedstrijden wilt gaan doen), Wedstrijd (als je wedstrijden wilt gaan doen) of Overige (als geen van beide van toepassing is).

Vervolgens geef je in het volgende blok bij 'Trainingsgroep' aan voor welke groep of training je jezelf wilt aanmelden: Jeugd, Recreant, Student, Wedstrijd (MILA of Technisch). Kies Overig als je jezelf wilt aanmelden als bijv. Jurylid.

NB. studenten moeten t.b.v. studentenkorting een kopie van hun studentenkaart mailen naar de ledenadministratie.

 

 

Mocht het niet lukken met online inschrijven kun je ook het inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar het adres onderaan het formulier. Als je het document niet kunt openen, installeer dan eerst Acrobat Reader. Voor de jeugdleden moet ook één van de ouders of een voogd het formulier ondertekenen. Je kunt het ook inscannen en per email naar de secretaris doorsturen.

 

Bij vragen over het inschrijfformulier of de contributie kun je deze stellen aan de secretaris van AV Phoenix Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..