Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Recreanten BBQ: woensdag 21 juni – bekijk de foto’s

Hoog tijd voor het verslag van de traditionele Recreanten-BBQ 🍗🌽. Kijk snel verder voor de foto’s.

Zó leuk was de BBQ

Woensdag 21 juni was het weer tijd voor onze jaarlijkse Phoenix Receranten BBQ. Een bomvolle editie, met maar liefst 52 man de meest drukbezochte BBQ ooit! De hapjes en drankjes waren weer tiptop verzorgd! Met grote dank aan Anja en haar vrijwilligers, en natuurlijk slagerij Pott en zoon. Het was smullen! Van garnalenspiesjes tot vega-stickjes tot heerlijke hambo’s. En vergeet de salades niet… #nomnomnom 🤤

We kunnen weer terug kijken op Een zeer geslaagde BBQ! Nogmaals dank aan Anja en alle vrijwilligers!

Coopertest

Voorafgaand aan de BBQ was er een kleine coopertest. Trainer Bart van de Sande gaf tekst en uitleg en klokte alle deelnemers. Trainers Joost, Janner, Ruud en Anouk noteerden de gelopen afstanden. Met deze ‘afstand’ kregen de atleten via een speciaal voor de hitte aangepast model een inkijkje in hoe het met de fitheid gesteld was. En voor de kilometervreters werden er weer nieuwe rondetijden genoteerd voor de te lopen intervallen (kudoos voor Jurriaan, die had de meeste rondjes 🥳). Wat je met deze data kunt doen: daar komt binnenkort een klein hoorcollege over – wordt vervolgd! Voor nu: geniet van de prestaties en de foto’s! En als je geen genoeg van deze gezelligheid kunt krijgen: komende vrijdag (30 juni) is er weer een VrijMiBo in Tilt, aanvang vanaf ongeveer 16:30 🍻.

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Tekst: met dank aan Dennis Schuurman

👀 Lees ook: Zó gezellig was de BBQ in 2022, incl. foto’s

Actueel

Clubnieuws

Runnersworld Track Meeting 1 vloog letterlijk voorbij…

05-05-2024

3 mei 2024 was het alweer tijd voor de allereerste Track Meeting van het seizoen! En waar het de hele week wisselvallig was, en soms met bakken uit de hemel

lees verder...
Clubnieuws

Gepland onderhoud atletiekbaan Maarschalkerweerd

03-05-2024
av phoenix maarschalkerweerd atletiekbaan

Vanwege onderhoud aan de atletiekbaan Maarschalkerweerd is het voor Phoenix vanaf ca. 16 mei t/m 8 juni niet mogelijk om op de baan te trainen.

lees verder...
Studentennieuws

Phoenix-mannen 3e in Beverwijk, landelijk 7e in Derde Divisie

03-05-2024

Op zondag 21 april reisden de Phoenix-mannen met anderhalve ploeg naar Beverwijk voor hun eerste competitiewedstrijd in de Derde Divisie. En de eerste ploeg is het competitieseizoen goed begonnen!

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in