Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

ALV 2024: vrijdag 22 maart incl. daghap

Het bestuur van A.V. Phoenix nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 22 maart 2024.

 • Aanvang: 20:00 uur
 • Plaats: Bestuurskamer in de kantine op Maarschalkerweerd

Het bestuur heeft aangekondigd dat de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) dit jaar zal plaats vinden op: vrijdag 22 maart.

Wij gaan proberen de vergadering zo kort mogelijk te houden, dus wij zouden het erg leuk vinden als we weer veel leden kunnen zien, en jullie vertellen over onze plannen in 2024, waaronder de voortgang rondom de voorgenomen samenwerking/ fusie. Hierover volgt nog een mail!

En kom je direct door vanuit werk, vanaf 18:30 kun je aanschuiven bij chefkok Karola 😉

Daghap

De daghap van vrijdag 22 maart is: curry met rijst #nomnomnom
Vanaf 18:30 kun je een vorkje meeprikken. Het is voor Karola wel handig om te weten of je mee eet of niet. Dus heb je lekkere track? Laat het dan voor donderdag 14 maart 10:00 uur weten aan Karola via 06-13169375 (druk om meteen een WhatsAppje te sturen, dan kun je meteen aangeven of je vega(n) bent 😉 )

Agenda

 • Welkom en opening
 • Vaststelling agenda, ingekomen stukken en mededelingen
 • Korte terugblik 2023
  • Vaststellen notulen ALV 16 maart 2023
  • Korte toelichting op jaarverslag 2023 (is via de mail verzonden)
  • Behandeling en vaststellen van het financieel verslag 2023 (incl. verslag kascommissie)
  • Jubilarissen AV Phoenix
 • Vooruitblik 2024: wat zijn de plannen?
  • Focuspunten bestuur
  • Benoeming 2 nieuwe bestuursleden (studenten en wedstrijdatletiek), herbenoeming zittende bestuursleden
  • Vaststelling begroting en contributie-aanpassing 2024
  • Benoemen kascommissie
  • Bespreken voorstel voorgenomen fusie & verdere proces

Je hebt vrijdag 15 maart 2024 om 19:36 uur een mail gekregen vanuit AV Phoenix (afzender: [email protected]), hierin vind je het voorbereidingsdocument van de beide besturen aan (ouders van) leden ter voorbereiding op de Algemene Ledenvergaderingen van maart 2024, inclusief een voorstel om verdere stappen te nemen richting een fusie tussen AV Phoenix en U-Track. Heb je deze mail niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Karola Mulder via [email protected].

In februari 2024 zijn jullie als (ouders van) leden van AV Phoenix en U-Track geïnformeerd over de verkenning naar een intensievere samenwerking of mogelijke fusie tussen beide verenigingen. Na grondige evaluatie zien de besturen een fusie als de meest logische stap vooruit. Lees het document in de mail goed, omdat dit als voorbereiding op de Algemene Ledenvergaderingen (ALV’s) van maart 2024 dient.

De wens voor intensievere samenwerking komt voort uit zowel interne als externe ontwikkelingen, zoals dubbele bestuurlijke taken, gezamenlijke activiteiten, ongelijke ledenontwikkeling, groeiende bestuurlijke verantwoordelijkheden, maatschappelijke tendensen en de verwachtingen van professionaliteit. Daarbij zien we goede mogelijkheden om dat wat door de het overgrote deel van jullie als meest belangrijk wordt gevonden in een fusievereniging te (blijven) realiseren, namelijk:

 • Sociale verbindingen binnen de eigen groep binnen de setting van een vereniging;
 • Sporten op het eigen niveau;
 • Continuering van huidige cultuurelementen.

Tot nu toe zijn stappen ondernomen zoals besprekingen tussen de besturen, ledenenquêtes, advies door een externe procesbegeleider en de vorming van een werkgroep die inzichten verzamelde over de voordelen en nadelen van een fusie. Dit alles staat in de toegezonden documenten, dus heb je die gemist: mail [email protected]!

In de ALV’s van de verenigingen (AV Phoenix heeft deze op 22 maart en U-Track op 25 maart) zullen de besturen aan jullie, (ouders van) leden, toestemming vragen om de fusie verder uit te werken, met als doel een concreet fusievoorstel in de zomer. Komt allen naar onze ALV!

 • Rondvraag en sluiting

Tot 22 maart!
Bestuur AV Phoenix

Actueel

Clubnieuws

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

23-04-2024

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de

lees verder...
Jeugdnieuws

Ook goede start voor pupillen bij eerste competitiewedstrijd op eigen baan

20-04-2024

Een week na de junioren mochten de pupillen op zaterdag 13 april aantreden voor hun eerste competitiewedstrijd, wederom met mooi weer op eigen baan en met maar lieftst 40 Phoenix-pupillen

lees verder...
Jeugdnieuws

Goede sfeer en prestaties van de Phoenix U18/U20 junioren in Amersfoort

19-04-2024

Zondag 14 april was de eerste competitiewedstrijd in Amersfoort voor de junioren U18 en U20. De goede onderlinge sfeer en gezelligheid zijn de sterkste punten van deze ploeg. Maar er

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in