Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard een groot succes van maken en daarvoor hebben we jouw hulp ook nodig! We zijn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies, van juryleden tot materiaalploeg en van kaartverkoop tot catering. Iets voor jou? Geef je dan snel op.

Je weet natuurlijk al dat je als NK vrijwilliger in Utrecht verzekerd bent van gezellige dagen met goede verzorging. Daarnaast maak je de toppers van de toekomst van wel heel dichtbij mee. Dat wil je niet missen! Dus kom ons helpen om er samen een mooi feest van te maken, voor alle junioren die hier aan mee gaan doen en natuurlijk voor alle supporters, coaches en fans die hun pupillen naar de overwinning juichen.

Hoewel het nog even duurt willen we je vragen om de data vast in je agenda te zetten (14, 15 en 16 juni 2024) en je alvast op te geven via onderstaande link. Je kunt dan ook al je voorkeur aangeven voor de functie die je het liefste doet en dagen dat je denkt beschikbaar te zijn. Na verzending van het formulier ontvang je een kopie van je aanmelding per mail. In deze mail zit een link waarmee je je beschikbaarheid en wensen ten alle tijde aan kunt passen.

Meld je direct aan

Alvast veel dank,

De NK U18/U20 vrijwilligerscoördinatoren

Mirjam Harmelink
Pam van de Bunt
Kalleigh van den Hemel

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in