Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Corona Update 15 december

Vanaf dinsdag 15 december gaat Nederland in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de sport betekent dit dat voor een periode van vijf weken sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport worden.

Buiten mag iedereen vanaf achttien jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Voor de jeugd zijn de binnen trainingen in de Dreef en de Galgenwaard gestopt tot ten minste 19 januari. Deze trainingen worden verplaatst naar de atletiekbanen. Donderdag 17 december op Maarschalkerweerd de laatste training voor de kerstvakantie.

Informatie voor alle baanatleten 18+

Vanaf 16 december kan er alleen nog individueel getraind worden. Op de baan (maarschalkerweerd) hebben we samen met U-Track een indeling gemaakt.

Op maandag, woensdag en donderdagavond zijn er in AllUnited tijdslots te reserveren waar je individueel op kan inschrijven.

Overdag komen er ook een aantal flexblokken om de drukte ’s avonds te spreiden. De blokken zijn i.c.m. U-Track & Hellas:

 • Maandag 14:00-16:00;
 • Dinsdag 09:00-11:00;
 • Woensdag 12:00-14:00;
 • Donderdag 14:00-16:00;
 • Zaterdag 10:00-12:00;
 • Zondag van 11:00-13:00.

Op donderdag 24 en 31 december is de atletiekbaan gesloten.

Je training kan je in een tweetal op 1,5 meter uitvoeren. Er mag geen training geven worden door een trainer. Trainers kan je vragen om een schema, liefst voor de hele week zodat je zelf kunt kijken wanneer je op de baan kan komen.

Praktisch

 • Meld je aan en kom op die tijd naar de baan en vertrek als je klaar bent of je tijdslot voorbij is.
 • Loop in en uit zoveel mogelijk buiten de rondbaan.
 • Sprinters in baan 6, 7 en 8.
 • Geef elkaar de ruimte.
 • Laten we samen mogelijk maken om individueel te sporten, spreek elkaar vriendelijk aan als je denk dat er iets beter kan.
 • Kom uiteraard niet als je klachten hebt en meld je dan via AllUnited af, dan kan een ander in jou plaats komen.
 • Als je materiaal gebruikt, maak het dan schoon.
 • Omdat er geen training gegeven wordt, willen we iedereen vragen mee te denken aan het licht en dit uit doen en de hokken afsluiten.
 • Kom je niet in Allunited laat het weten dan helpen we je er mee. Er komt nog en aparte mail met info over het aanmelden.

Voor andere trainingen dan de baan wordt per trainingsgroep door de trainer informatie gegeven. Wij vragen van iedereen om zich te houden aan de maatregelen, loop in en uit op het gras, geef elkaar de ruimte en kom alleen op je ingeschreven tijdslot.

Vragen, tips, ideeën: mail [email protected].

LaanActiviteit
1Snelheidstraining, schouder in schouder
2Vrij
3Inhalen / Dribbelen/ Wandelen tijdens herstelgedeelten snelheidstraining
4Vrij
5/6Sprinters-looptechniek-horden
7/8Sprinters-looptechniek-horden

Beeld: cromaconceptovisual via Pixabay

Actueel

Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in